LÖYTÖLOKERIKKO.

10 lokakuuta 2021

Postasin elokuun lopulla kuvia syksyyn valmistautuvasta kodista ja mainitsin sivulauseessa, että tuon takimmaisen kaapin päälle on tullut uusi lokerikko - ilmaislöytöni Kierrätyskeskuksesta. Lokerikko etsi pitkään paikkaansa ja vihdoin sujautin sen tuonne kaapin päälle. Yllä olevassa kuvassa asetelma on se, mitä se on normaalista. Lokerikon peittää lapsuudenkuvani ja Nanny Stillin suunnittelema Apollo-lyhty.


Niiden takana piileksii tällainen pikkulokerikko. Thilda pyysi kuvaa siitä, joten tässäpä se. :) Kuten viimeksi mainitsin, jemmasin sen kätköihin rekvisiitaksi hankkimiani kirjoja. Ei ehkä kauneinta, mutta en keksinyt muutakaan paikkaa kirjoille. Lokerikon päällä on kiva taso mm. marimo-palloille, lasikuvuille ja silkkiopetustaululle. Ne nousevat esiin ihan toisella lailla kuin jos olisivat vain kaapin päällä.

Rekvisiittakirjat soveltuvat myös kasvien alustoiksi, jolloin kasviryhmiin saa eri tasoja ja rytmikkyyttä ihan eri tavalla kuin jos ne olivat kaikki samalla tasolla.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Oh, kiitos kuvasta!! Se näyttää tosi kauniilta! Olisin itsekin kärppänä siepannut moisen löydön, jos kohdalle olisi osunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! ;D Lokerikko on kiva, lokerot vain ovat hieman jännän kokoiset - liian pienet A4-kokoisille papereille, mutta sitten taas aika isot esimerkiksi kirjekuorille.

   Poista
 2. Ihanan näköistä!
  Ja vanhat kirjat ovat kauniita rekvisiittoja ja niitä on kiva käyttää myös kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Onnistuin löytymään juuri sellaisia kauniisti patinoitu kirjoja, joita voi käyttää ihanasti rekvisiittana, koristeena ja sisustuksessa.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground