MUSTIKKAMETSÄ - syntymäpäivälahja itselle.

12 lokakuuta 2021

Ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi Matti Pikkujämsän japanilaiselle Kirsikalle suunnitellun Mustikkametsä-aamiaissetin. Settejä on valmistettu rajoitettu 250 kappaleen erä ja muutamia kappaleita on ollut suunnittelijan nettikaupassa myynnissä. Olen kaksi kertaa jättänyt setin ostamatta ja katunut molempina kertoina syvästi. Nyt kun tuli kolmas mahdollisuus, en epäröinyt hetkeäkään, klikkasin Mustikkametsän ostoskoriin ja sain vihdoin itselleni kauan haaveilemani aamiaissetin.


Pidän kuvasti Pikkujämsän kuvitustyylistä ja aamiaissetin lautasessa kannonnokassa keekoileva orava ei yhtään vähentänyt syvää ihastumista. Ei siis ihme, että kotoani löytyy kolme Pikkujämsän maalausta, vanerinen orava ja mökiltäni Japanin markkinoille suunnattu peltipurkki oravakuvituksella.

Ja mitäpä olisi kuvaukset ilman touhukasta assistenttia? Hän avusti kokeilemalla rottinkitarjottimen tukevuutta puremalla kahvaa ja tarkasti croissantin tuoreuden nuolemalla sitä, kun hetkeksi käänsin selkäni.


Miso tuntuu saavan hepulin heti, kun virittelen kuvaukset pystyyn. Tämänkin setin kuvauksiin mahtui vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun pikkukissa juoksi villisti aamiaissetin ympärillä, hyökkäili peiton mutkaan ja halusi vähän kokeille kuvattavia juttuja tassulla.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä vielä jälkikäteenkin!
  Ja tuo aamiaissetti on niin sun näköinen. Ei ihme, että ihastuit siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Olen todella onnellinen kun sain napattua aamiaissetin itselleni.

   Poista
 2. :D :D Misolle naurut! Tosi tyylikäs setti. Ostaisin varmaan itsekin, ellei kaapit notkuisi jo valmiiksi astioita. :)

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! Ja hyvän lahjan valitsit:)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground