UHMAKAS KISSA.

05 tammikuuta 2022


Oravanpesä maalaus taulu Katja Tukiainen kissataulu kissamaalaus ilexia Välkky Tamara Aladin
Kävimme poikaystävän kanssa Hyvinkäällä, tarkoitus oli käydä kylässä ja kirppiksillä, mutta saimme kesken matkan tietää, että kyläpaikassa sairastettiin, joten jäljelle jäi vain kirppikset. Mikä sekään ei ollut ollenkaan huono juttu. Heti asemalla oli osto- ja myyntiliike, jossa oli musta pantteri -taulu, johon rakastuin kuollakseni. Pienen taulun hinta oli 480 euroa ja se oli aivan liikaa kukkarolleni, joten se jäi sinne odottelemaan rahakkaampaa kissaihmistä. Onneksi päivän viimeisestä kohteesta - Tingi & Tongi -kirppikseltä löytyi kahdella eurolla lievitystä.

Oravanpesä maalaus taulu kissataulu kissamaalaus ilexia
Ihan kierroksen loppupäässä lattialla nojaili tämä kissataulu. Hintalapussa luki "vanha kissamaalaus", mitään signeerausta tai päivämäärää ei työstä löydy. Maalauksen kissan veikeä ilme tuo mieleeni kännykällä kesällä Misosta näpätyn kuvan. Pentu oli silloin juuri tuollaisen uhmakkaan näköinen ja valtavan hellyyttävä.

Oravanpesä maalaus taulu Katja Tukiainen kissataulu kissamaalaus ilexia Välkky Tamara Aladin

Rakastuin maalaukseen salamana. Juuri tällaiset odottamattomat, vähän oudot jutut kiehtovat kirppiksiltä. Mikä mahtaa olla taulun tarina? Se vähän näyttää keskeneräiseltä, mutta onko se sitä vai onko se tarkoituksella jätetty tuollaiseksi? Kuka on taiteilija? Onko joku kissa ollut mallina vai onko se mielikuvituksen tuotetta?Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground