AARIKAN HOPEISET KUKKAKORVAKORUT.

06 huhtikuuta 2022


Oravanpesä Aarikka kukkakorvakorut Iittala Vitriini rasia hopea 925 sterling

Harvinaisempi kirppislöytö esittelyssä: korvakorut! Eivätkä ihan mitkä tahansa korvikset vaan Aarikan sterling-hopeiset kukkakorvikset. Löysin netistä tietoja samannäköisistä, mutta tuplasti suuremmista. Korvakorujen suunnittelijaksi on merkitty Kaija Aarikka ja valmistajaksi Pekka Sarvanto, Helsinki 1970.

Nuo netistä löytämäni korvakorut on myyty vuonna 2016 Bukowskis-huutokaupassa ja niiden lähtöhinta on ollut 200 euroa. Omista, siis puolet pienemmistä, maksoin huomattavasti vähemmän - 18 euroa Kierrätyskeskuksessa. 

Olen vain kertaalleen käyttänyt korviksia. Haluaisin käyttää useamminkin, mutta yhden lempikoruni kadottaneena, en halua ottaa riskiä nyt kun vielä pitää puljata kasvomaskien kanssa. Korvakoru niin helposti putoaa, kun vetää kuminauhoja korvien taakse tai riisuu maskia. Maskittomia aikoja siis odotellessa.
Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Johan oli hieno löytö. Joku korut kierrätykseen laittanut ei ole tiennyt niiden tarinaa. Tai sitten on tyhjennetty kuolinpesä kiireessä tarkemmin tutkimatta.
  Maskia irroittaessani kadotin itsekin kultaisen korvakorun. Huomasin sen verran myöhään, että löytäminen oli mahdotonta. Niinpä käytän nyt vähemmän arvokkaita korvakoruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin ensi vilkaisulla näihin. Yksinkertaiset ja ajattomat. Suomalainen brändi, suunnittelu ja valmistus olivat vain pelkkää plussaa. Eivätkä olleet hinnalla pilatut. Harmittavia nämä maskeista johtuvat korvakorujen kadotukset.

   Poista
 2. Onpa mahtava löytö!
  Todella kauniit korvakorut! Tykkään itsekin juuri tuollaisesta ajattomasta yksinkertaisuudesta. Se on kauneinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Ihastuin heti muotokieleen ja yksinkertaisuuteen. Korujen aihe sopii puutarha- ja kasviharrastajalle, mutta on silti tarpeeksi pelkistetty ettei huuda sitä.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground