KERTOMUS HYVÄSTÄ ASIAKASPALVELUSTA JA KAUNIISTA KULHOSTA.

14 huhtikuuta 2022

Oravanpesä narsissi Narcissus 'Apricot Swirl' 'Peach Swirl' helmililja Muscari hyasintti Hyacinth narukerä kukkasakset kirja huiska harja luuta kori punasaviruukku

Pieni kertomus hyvästä asiakaspalvelusta:

Yhtenä perjantaina satuin etsimään metallista kukka-astiaa Googlen kuvahaulla. Etsin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, mutta en löytänyt yhtä tiettyä sitten mistään. Sen loppuunmyydyn lisäksi. Etsinnöissäni satuin bongaamaan samantyyppisen, mutta aivan eri mallisen astian. Kuvahaulla päädyin tukkuliikkeen sivustolle ja ihastuin korviani myöten. Käynnistin uuden haun, taas kolmella eri kielellä ja taas turhaan.

Palasin tukkuliikkeen sivustolle ja päätin rohkaistua ottamaan heihin yhteyttä. Lähetin palautelomakkeella kysymyksen mahdollisuudesta ostaa yksityisasiakkaana yksi kulho tai jos he voisivat ilmiantaa jälleenmyyjän pääkaupunkiseudulta. Noin puolessa tunnissa sähköpostiini kilahti vastaus nettisivuosoitteen kanssa ja ehdotus kysäistä kyseisestä kaupasta. Lähetin saman tien kukkakauppaan sähköpostia ja sain paluupostissa kuittauksen, että heiltä löytyy juurikin sitä haluamaani astiaa ja laittavat yhden minua varten jemmaan.

Arvaatte varmaan, että se kyseinen kulho on näissä kuvissa. Kiitokset lähtee Suomen Kukkatukun Nikolle ja Tulikukan Elsalle. Viikonloppuni oli tällä pelastettu! Samoin visioni pääsiäiskukka-asetelmasta.

Oravanpesä helmililja Muscari hyasintti Hyacinth
Oravanpesä narukerä kukkasakset kirja

Oravanpesä narukerä sakset kukkasakset
Neljä päivää vapaata - ihanaa!

Oravanpesä narsissi Narcissus 'Apricot Swirl' 'Peach Swirl' helmililja Muscari hyasintti Hyacinth

Oravanpesä huiska harja luuta
Näiden kuvien myötä toivotan oikein ihanaa ja aurinkoista pääsiäistä!

Oravanpesä narsissi Narcissus 'Apricot Swirl' 'Peach Swirl' helmililja Muscari hyasintti Hyacinth Miso eksoottinen lyhytkarvakissa exotic shorthair

Assistentti toivottaa myös oikein mainiota pääsiäistä kehräyksen kera ja toivoo kaikille paljon herkkuja!Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Tuo alin kuva on täydellinen pääsiäispostikorttikuva!

  VastaaPoista
 2. Yhdyn Pionin kommenttiin. Viimeinen kuva toimii upeasti myös pääsiäiskorttina.
  Kaunis metalliastia. Sopii hyvin vaikkapa japanilaishenkisiin asetelmiisi.
  Hyvä asiakaspalvelu ansaitsee kehunsa ja kiitoksensa. Välillä sellaista saa kynsinhampain kaivaa, eikä sittenkään saa osakseen. Onneksi on tällaisia poikkeuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! <3 Tuli todella hyvä mieli, kun sain nopeasti vastauksen kysymykseni. Kulho on todella kaunis ja käy moneen, ei pelkästään kukka-asetelmille. Mutta ihan totta, sopii paremmin kuin hyvin japanilaishenkisiin asetelmiin.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground