KESÄKUINEN KIRPPISLÖYTÖ.

27 marraskuuta 2022


Oravankesäpesä siirtolapuutarhamökki tauluseinä kissataulu grafiikka maalaus keramiikkaveistos

Viime kesänä minulla ei ollut lainkaan kesälomaa, lukuunottamatta paria päivää viikonlopun jatkeena. Toisena sellaisena tein retken Espooseen, löysin matkalta vaaleanpunaisen sinisateen ja tuon äärimmäisenä oikealla olevan grafiikan vedoksen. Erittäin hyvä retki olikin!

Kissagrafiikan poimin mukaan Tapiolan Fidasta. Maksoin taulusta 6,50 euroa. Aivan kohtuullinen summa taiteesta, mielestäni. Veikeä kissa pääsi mökin keittiönurkkaukseen muiden kultakehyksisten kissojen kanssa samalla pienelle seinän pätkälle. Nämä kissatyöt ilahduttavat suuresti, varsinkin tuo maalaus on aivan lempparini. Varsinkin talven jälkeen nämä ovat kuin uusia ihania aarteita, jotka "löytyvät", kun ovat olleet unohduksissa mökin nukkuessa talviunta.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Upea löytö!
  Sä olet kyllä ihan löytöjen kuningatar. Löydät kaikkea todella kaunista ja hienoa pikkurahalla ja jopa ilmaiseksi. Tuon taidon haluaisin oppia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! Eipä siinä oikein muuta tarvita kuin runsaasti käyntejä kirppiksillä, useammin sieltä lähtee tyhjin käsin eikä ole mitään raportoitavaa, mutta välillä onnistaa. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground