KIRKAS VÄLKKY JA PUNAINEN HALO.

23 marraskuuta 2022

Oravanpesä Riihimäen Lasin punainen ja kirkas Välkky design Tamara Aladin ja punainen Iittalan Halo tuikkulyhty design Harri Koskinen
Punaisen Riihimäen Lasin Välkyn jälkeen löysin Tapiolan Fidasta kirkkaan Välkyn. En edes tiennyt, että Tamara Aladinin suunnittelemia Välkkyjä olisi olemassa kirkkaina, eikä sen puoleen tiennyt Googlekaan. En löytänyt yhtään kuvaa kirkkaasta Välkky-kynttilälyhdystä saati mainintaa, mutta löysin tiedon, että Välkky on tehty maljakko 1520 muotilla. Maljakon alaosa onkin aivan samanlainen kuin tällä lyhdyllä. Mahtaako tämä kirkas olla jotain kokeiluerää? Pulitin kirkkaasta Välkystä 12,50, jonka maksoin vähän pitkin hampain, kunnes huomasin ettei samanlaista löydy internetistä.

Oravanpesä Riihimäen Lasin punainen ja kirkas Välkky design Tamara Aladin ja punainen Iittalan Halo kynttilälyhty design Harri Koskinen

Olen hiljakseen keräillyt Harri Koskisen Iittalalle suunnittelemia Halo-kynttilälyhtyä. Punaista olen etsinyt pitkään, kesällä kyselin Malmin torilla kirppismyyjältä hintaa ja silloin jätin kahdenkympin tuikkukupin ostamatta. Nyt Halo löytyi Kierrätyskeskukselta ja hintaan 8,90 kantisalennuksen jälkeen. Kaikki vanhat Halot ovat Kesäpesällä, mutta tämä saa jäädä ainakin vuoden loppuun asti tänne kotiin. Se sopii loistavasti Välkkyjen seuraan ja tietenkin lähestyvään jouluun.

Oravanpesä Riihimäen Lasin punainen ja kirkas Välkky design Tamara Aladin ja punainen Iittalan Halo kynttilälyhty design Harri Koskinen
Kivaa marraskuun loppua!Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Itsekin mietin välillä Harri Koskisen tuotannon keräilyä. Tuo punainen Halo on komea. Olisi ollut edullisesti tarjolla tänä syksynä Oulun Kontissa, mutta unohtui kiireessä hyllyyn. Näitä ihania kuvia katsoessa hieman harmistuttaa, sillä harvemmin tulee tämä punainen vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään Harri Koskisen käden jäljestä, ja joitakin hänen suunnittelemia jo minulta löytyykin. Halot on sieltä edullisimmasta päästä, muita värejä kuin punaista näkee paljon ja edullisesti. Punaista harvakseltaan ja siitä osataan pyytää enemmän.

   Poista
 2. Olet kyllä todella "välkky" näissä kirppislöydöissä. Hienot Halot ja Välkyt ja edulliseen hintaan. Kävin eilen Iittalan myymälässä, jossa Black Fridayn vuoksi oli hyviä tarjouksia. Vaan kun lähtöhintakin on usein aika huikea, on usein pakko tyytyä vain unelmoimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ilahduttavaa, kun kaunista suomalaista lasimuotoilua tule kierrätettynä edullisesti vastaan. Pitää olla valppaana ja tunnistaa herkut kaiken roinan keskeltä. Joissain tuotteissa tosin aika nostaa hintaa runsaastikin ja olisi kannattanut ostaa tuote aikanaan uutena.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground