MARRASASETELMA.

20 marraskuuta 2022

Kaupallinen yhteistyö: Huiskula

Oravanpesä kukka-asetelma jouluruusu ritarinkukka amaryllis valesypressi
En luokittele itseäni jouluihmiseksi, enkä missään nimessä ole niitä tyyppejä, jotka aloittavat jouluttamisen ennen joulukuuta. Kuvittelinkin vain tekeväni marraskuisen kasviasetelman piristämään marraskuun viimeisiä harmaita päiviä. Kuvia ottaessani ensilumi sateli Helsinkiin ja loi samantien jouluisen tunnelman. Oli pakko tunnustaa, että marraskuinen asetelmani oli sittenkin hyvinkin jouluinen. 

Oravanpesä kukka-asetelma jouluruusu ritarinkukka amaryllis valesypressi
Jouluruusu*, ritarinkukka* ja valesypressi* -yhdistelmä on kuin onkin hyvin jouluinen vaikkei punaista olekaan missään eikä koristeita tai edes kausivaloja ole vielä ripustettu. Eipä tässä enää ole montaakaan päivää kun ollaan joulukuun puolella ja sitten tämä kasvikombo onkin aivan ajankohtainen. 

Oravanpesä kukka-asetelma jouluruusu ritarinkukka amaryllis valesypressi

Jouluruusu on pitkään ollut joulun lempparini ja nyt ritarinkukka on kirinyt sen rinnalle. On jännittävää seurata miten yhdestä sipulista kasvaa komea kukka tai parikin. Marrasasetelmani amaryllis lupailee jopa kolmea kukkaa. Ehtiikö asetelman ritarinkukka kukkaan ennen joulua, täsmälleen jouluksi vai ehkäpä uudeksivuodeksi, siinäpä jännitettävää loppuvuoteen.

Ihanaa marraskuun loppua!

*Kasvit saatu Huiskulalta.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Viis joulusta, asetelmasi kelpaisi kaunistukseksi ympäri vuoden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Between! Varsinkin jouluruusu aina ihana ja havut näyttää hyvältä kesät talvet.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground