ASIOITA, JOTKA KUULUVAT JOULUN ODOTUKSEEN.

11 joulukuuta 2022

Kaupallinen yhteistyö: Huiskula

Oravanpesä ritarinkukka amarylis Hippeastrum 'Queen Silvia' Ruutu-maljakko design Ronan ja Erwan BouroullecApollo-lyhty design Nanny Still
Asioita, jotka kuuluvat joulun odotukseen:
1. glögi
2. suklaa
3. joulukukat

Oravanpesä ritarinkukka amarylis Hippeastrum 'Queen Silvia' Ruutu-maljakko design Ronan ja Erwan BouroullecApollo-lyhty design Nanny Still
En vietä joulua kotona, joten en hirveästi viitsi panostaa joulukoristeisiin. Jotain pientä jouluista kotoa löytyy, pikkuvihjeitä tulevasta juhlasta voi havaita marraskuusta alkaen. Kun ulkona pakastuu, myös asuntoni viilenee. Silloin tulee käyttöä villasukille, kynttilät luovat tunnelman, mutta vähän myös lämmittävät viileähköä puutaloa. Kuuma glögi lämmittää sisäisesti ja pienet maistiaiset suklaasta maistuu silloin tällöin erikoisherkkuna. Yhtäkkiä on jouluisia kukkia siellä ja täällä, niitä ei voi koskaan olla liikaa.

Oravanpesä ritarinkukka amarylis Hippeastrum 'Queen Silvia'

Upeista, suorastaan veistoksellisista leikkoritarinkukista* on tullut yksi kotini pakollisista joulukukista. Niitä riittää vain muutama maljakossa, jo yksikin on juhlallinen ilmestys. Ritarinkukkien, joita myös tuttavallisesti amarylliksiksi kutsutaan, väreissä riittää valinnanvaraa. Oma valintani oli tietysti syvän punainen, lajike nimeltä 'Queen Silvia'.

Hyvää kolmatta adventtia!


*Kasvit saatu Huiskulalta.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

10 kommenttia:

 1. Kauniita, jouluisia kuvia <3 Samat asiat kuuluvat myös minulla joulun odotukseen. Lisään listaan vielä piparkakut ja joulutortut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja K! <3 Joulutortut kuuluvat kyllä ehdottomasti ja pipareista taikina. :D

   Poista
 2. Queen Silvia - hurmaava sävy! Leikkoamaryllikset kestävät maljakossa todella pitkään.

  VastaaPoista
 3. Aivan huikean kauniit jouluisat kuvat ja tunnelmat.

  VastaaPoista
 4. Minä lisään listaan vielä joululaulut;)
  Ja on muuten upean värinen tuo amaryllis!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground