CASA BRUTUS - LIFE & CAT 2022.

28 joulukuuta 2022

Casa Brutus  Life & Cat japanilainen kissalehti musta eksoottinen lyhytkarvakissa
Kissat ja Japani - siinä kaksi rakkauttani. Jos on edes jonkun aikaa seurannut blogiani, tämä ei tule yllätyksenä. Eikä sekään, että tilaan japanilaisia kissalehtiä, no Japanista tietenkin. Käyn aina silloin tällöin haaveilemassa Japanin Amazonissa, harvoin ostan mitään. Loppusyksystä tein pienen tilauksen ja yhtenä asiana paketista löytyi uusi numero Casa Brutus -lehden kissaextra Life & Cat. 

Tällä kertaa kannessa on colorpoint exotic. Ihana, ihana, ihana kissa! Samaa rotua oleva Misonen tuli myös tarkastamaan lehden kannen. Muutama vuosi sitten kannessa oli perinteisemmän näköinen kissa laatikossa, vuonna 2019 hankin edellisen kerran Casa Brutuksen kissanumeron.

Casa Brutus  Life & Cat japanilainen kissalehti

Lehdessä esitellään ihania kissakoteja. Tämän aukeaman koti olikin minulle jo ennestään tuttu. Olen löytänyt nämä kissat ja heidän upean kotinsa Instagramista. Kissoja on yhteensä kuusi, kaikki eksoottisia lyhytkarvoja. Näistä kaksi karvatassuista saapui viime kesänä ja silloin tili oli täydellisimmillään - söpöjä kissalapsia kauniissa ympäristössä. Ikkunoista vilahtelee myös kaunis puutarha. Tilin nimi on @nekotofurukagu, joka käsittääkseni tarkoittaa kissa ja vanhat huonekalut. Sisustuksessa onkin hienoja vanhoja kalusteita kissojen seurana. Suosittelen seuraamista! Kuvat ovat kauniita kuvittajan varmalla tyylitajulla.

Casa Brutus  Life & Cat japanilainen kissalehti
Lehdessä esitellään myös erilaisia tarpeellisia kissatavaroita, niin kissoille kuin omistajillekin.

Casa Brutus  Life & Cat japanilainen kissalehti
Sivuilta löytyy myös tee-se-itse-ideoita. Kissatalo on tehty jostain "rakennustyömaan säkeistä".

Casa Brutus  Life & Cat japanilainen kissalehti

Ah, rakastan lehden tyylikästä ulkonäköä. Kivoja juttuja, hienoja sisustuksia ja arkkitehtuuria, joissa on kissat otettu huomioon ja hauskoja kissatavaranostoja. Yksi parhaista on sellainen lumisadepallo, jossa on kissa hiekkalaatikolla ja kun pallo heiluttaa, hiekka lentelee ympäriinsä. Harmi, etten tajunnut kuvatessa ottaa siitä sivusta kuvaa.

Olen ennenkin maininnut, mutta kerrottakoon se uudestaan - rakastan Japania juuri tästä(kin) syystä. Voi olla pieni asia, mutta sille löytyy intohimoisia harrastajia. Lehtiä ja kirjoja riittää aiheesta, kuten myös tavaraa, kauppoja yms. Kissoihin erikoistuneita lehtiä on useita, samoin kauppoja, puhumattakaan kaikesta kissa-aiheisesta tavarasta. Sama toistuu esimerkiksi junien tai golfin parissa, puhumattakaan eri anime- tai manga-hahmoista. (Se onko kaikki tavara tarpeellista tai järkevää olla tehty, on toinen asia eikä mennä siihen nyt.)


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground