MALJAKKOLÖYTÖJÄ.

24 elokuuta 2023

Valkoisessa maljakossa kärsämön ja poimulehden kukkia, kipsinen kissanpääpatsas ja Marimekon Fyr-tuikkulyhty.
Esittelyssä muutama viime aikainen maljakkolöytö. Ensimmäisenä valkoinen, keraaminen vaasi, jonka noukin Kierrätyskeskuksen ilmaishuoneesta. Maljakon muoto ja mitat täsmäävät Arabian maljakkoon, joita on muun muassa Botanica-lautasista tutuilla kasveilla kuvitettuina. 

Vaasin vierellä on Marimekon Fyr-kynttilälyhty, jonka olen jo aiemmin esitellyt. Se on myös Kierrätyskeskuslöytö kuten kipsinen kissapääkin. Pikkupatsaan löysin myös ilmaisista ja se oli onnekas kerta! Olin aivan onneni kukkuloilla, kun hoksasin hyllystä pilkistävän kissan pään. Se on juuri sellainen ihanan outo aarre, joita silloin tällöin löytää ja jotka tekee kirppisten kiertämisestä niin jännittävää.

Valkoisessa maljakossa kärsämön ja poimulehden kukkia.

Kupittaan Saven turkoosissa maljakossa poimulehdenkukkia.
Kierrätyskeskukseltä löytyi myös Kupittaan Saven pullomainen maljakko. Se kustansi alennuksen jälkeen 7,20 euroa.

Kupittaan Saven turkoosissa maljakossa kolme daalian kukkaa.
Maljakon väri on herkku ja siihen saa kivasti asettumaan pienen kimpun tai oksan kukkia.

Keraaminen tuoppi, jossa villanukkajäkkärä-kukkakimppu.

Kolmas maljakko on oikeasti tuoppi ja valmistettu keramiikasta. Siinä on mielestäni vahvat Kupittaan Savi -vibat, mutta varmaa tietoa ei ole. Kolpakon pehmeän, murrettuun valkoiseen käy loistavasti leikkokukkasuosikkini – villanukkajäkkärä (tai helminukkajäkkärä, en ole varma kumpaa kukat ovat). 

Olisiko näistä joku lähtenyt sinun mukaan?Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Varmaan jokainen noista olisi lähtenyt mukaan. Siinä syy, miksi en kierrä kirppareita enkä kierrätyskeskuksia. En voisi vastustaa löytöjä, vaikka tarkoitukseni on vähentää tavaraa entisestään.
  Eikös tuota Marimekon Fyriä valmisteta edelleen? Veljenvaimo kerää niitä eri värisinä. Taisit saada edullisesti. Kaupassa sen hinta vaihtelee väristä riippuen, mutta useampi kymppi taitaa olla tuon kirkkaankin hinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marimekon Fyr taitaa olla vielä valikoimissa ja onhan se kalliimpi uutena ostettuna. Vähän olen ihmetellyt näiden ihan uusien tavaroiden nopeaa päätymistä kirppiksille, yllättävän paljon on sellaisia ihan vasta uutena kauppaan tulleita jo myynnissä.

   Poista
 2. Oi, aivan ihania! Ja tuo kissapää - niin hieno! Oma suosikkini näistä on tuo kissa ja sitten Kupittaan saven ihanuus <3

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground