UUDET IITTALA TEEMA -MUKIT.

05 joulukuuta 2021

Iittala Teema Royal Canin muki

Olen viikon sisään ostanut kaksi uutta Iittalan Teema -mukia, toisen käytettynä ja toisen ihan uutena. Oulunkylän Kierrätyskeskuksesta löytyi Royal Canin -muki harmaana. Harkitsin sen ostoa useamman yön yli, sen hinta oli minusta vähän kallis, mutta vaakakupissa painoi, se että pidän sen kuvioinnista kovasti ja myös se, etten ollut ikinä nähnyt mukia missään ennen. Mukin kuvion on suunnitellut Niina Aalto ja mukia on valmistettu kuudessa eri värissä, joten keräilijälle tuli heti hieman haastetta...

Iittala Teema Gebardi muki

Uutena ostin uuden Iittalan Oiva Toikka -kokoelman Gebardi-mukin. Harkitsin ostosta pitkään, useamman kuukauden, ja tulin siihen tulokseen, että harmittaisi jos en tätä mukia osta ja sen valmistus lopetettaisiin. Nyt juonkin aamukahvit vuorotellen näistä kahdesta, mikään yksivärinen muki ei enää kelpaa.



Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

  1. Onpa aivan sun näköiset kupit! <3
    Loistavat ostokset, joiden ostamatta jättäminen olisi varmasti harmittanut myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! <3 Luulen, että varsinkin tuo Royal Canin mukin jättäminen Kierrätyskeskukselle olisi harmittanut suuresti.

      Poista
  2. Royal Canin -mukin olisin ostanut minäkin. Kuvio on hieno ja mukista saattaa hyvinkin vielä tulla haluttu keräilykappale. Kuten myös Gebardi-mukista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Royal Canin -muki tuntuu jo nyt olevan haluttu keräilykapale. Niitä on vain muutamia myynnissä netissä ja hinnat ovat lähempänä viittäkymppiä. Onneksi tämä ei maksanut niin paljon.

      Poista
  3. Ymmärrän, ettei yksiväriset kupit innosta nyt! Aivan ihanat nuo molemmat kuvioidut <3

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground