DIY: JOULUKRANSSI.

26 joulukuuta 2021

Tein tammikuussa hehkuvan keltaisen mimosakranssin. Se on koko vuoden killunut ovessa ja nyt loppuvuodeksi halusin päivittää sen jouluisemmaksi. Olin ajatellut jotain kasvikranssia, mutta kävin muuten vaan haahuilemassa Søstrene Grene -liikkeessä ja näin siellä hauskoja materiaaleja ja se oli sitten sillä selvä.

Ostin siltä seisomalta kranssipohjan, kaksi pulloharjakuusta, punaisen kelkan ja valkoisia palleroista, jotka paljastuivat japanilaisesta Instagram-reelsistä pähkinöiksi. Ostin myöhemmin vielä mustan lyhdyn Prismasta täydentämään kranssia. Kiinnitin osat kuumaliimalla kranssipohjaan pähkinöitä lukuunottamatta, ne sidoin rautalangalla pohjaan.

Kranssin yläosaan kiinnitin koristeeksi Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löytämäni vanhan Aarikan (?) tiuku-sydänkoristeen.


Kiva tulla kotiin, kun joulukranssi ilahduttaa ovella.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Todellakin kiva tulla kotiin, kun ovessa riippuu noin hieno kranssi. Sehän on kuin pikkuinen maisema.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! Se todella ilahduttaa ja saa roikkua vielä ainakin tammikuun, kun ei ole niin jouluinen.

   Poista
 2. Onpa söpö kranssi! Ja ihailen jälleen tuota ulko-oven materiaalia/pintaa - aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva! Ovi on todella hieno, kesällä kaivoimme sisäpuolellekin tuon alkuperäisen pinnan esiin inhan oranssin (ja valkean) maalin alta.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground