HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ!

06 joulukuuta 2021


jouluruusu Arabia Suvi kynttiläjalka

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Tunnustan, että kuva on täysin lavastettu. Tänä vuonna ei täällä meillä poltella itsenäisyyspäivän kunniaksi kynttilöitä. Syypää tähän on tietenkin Miso, jonka turvallisuus on tärkeintä. Vauhdikas teini-ikäinen ehtii joka paikkaa ja myös on ihan joka paikassa, utelias ja hurjan rohkea kun on. Lisäksi Miso rakastaa keppejä, tikkuja, kyniä, pillejä - ja kynttilöitä. Pidin yhtä kruunukynttilää koristeena Mison ulottuvilla, niin johan pikkuviikari oli käynyt hakemassa sen lattialle leikkeihin heti kun henkilökunnan silmä vältti.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Kaunis kuva.
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle ja Misolle!
  Fiksua välttää aitoja kynttilöitä kissaperheessä. Meillä luovuttiin joulukuusesta silloin, kun Juuso oli pentu. Se kiipesi monta kertaa päivässä kuuseen kaataen koko hökötyksen. Tai vähintään tyhjensi koristeet ja juoksi niiden perässä pitkin huushollia yöllä. Kuusi siirtyi terassille, johon se on laitettu siitä lähtien, vaikka vanhemmiten Juuso ei enää kuusesta edes kiinnostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! <3 Misolla riittä energiaa ja kekseliäisyyttä, kaikki sopii kissanleluksi. Menemme jouluksi vanhempieni luokse ja äitini haluaa ehdottomasti joulukuusen sisälle. Saapa nähdä miten siinä käy! Pohdimme jo, että pitää ainakin jättää kaikki lasipallot pois kuusesta, etteivät mene leikeissä rikki ja ettei lasinsirut sitten mene Mison tassuihin.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground