ILOINEN TEIPPI.

14 syyskuuta 2009

Viime vuoden Japanin reissulla katselin ja ihmettelin kauniin värisiä teippipakkauksia monissa kaupoissa. Vähän jälkikäteen harmitti, kun en ostanut. Tänä vuonna olin viisaampi. Olin tehnyt läksyni ja selannut vuoden ajan useita blogeja, joissa ihasteltiin minun tavoin Masking Tapea. Nyt en aikonut jäädä paitsioon tästä hauskuudesta.Teippi on alunperin kehitelty teollisuuden/maalareiden käyttöön, mutta se on jalostettu mitä erilaisimmiksi versioiksi askartelijoiden käyttöön. Löytyy eri leveyksiä, värejä ja kuoseja. Pakkauskoot vaihtelevat ja niitä se mitä söpöimmissä paketeissa. Teippi on paperipintaista, japanilaista washi-paperia ja sitä on helppo katkoa. Teippaukset myös irtoavat helposti, mutta ne voi kiinnittää uudelleen.


Teippejä voi käyttää vaikka mihin! Voi käyttää paketoinnissa,voi askarrella seinäteippauksia, käyttää muistilappujen tapaan, voi askarrella muuten vain jne... Yleensä olen todella surkea käyttämään ostamiani tarvikkeita, mutta tällä kertaa rohkaisin mieleni ja tartuin teippeihin.Tein synttärikortin ja käytin teippinä paketoinnissa. Koska lahjottu on pakettinsa jo saanut, voin esitellä aikaansaannokseni täällä, vaikka juhlapäivä onkin vasta loppuviikosta.


Lisää hienoja ideoita löytyy mm. Happy Tapen sivuilta ja sieltä voi tehdä myös ostoksia. Omani ostin Tokiolaisesta Loft-tavaratalosta, mutta niitä on myynnissä joka puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground