MANEKI NEKO osa 3.

13 syyskuuta 2009

Pitihän kissahöpsön saada taas muutama uusi kissa kotiin matkalta, vaikka entisiäkin on aika paljon... Nimittäin kotiini kotiutui kolme uutta Maneki Nekoa entisten seuraksi. Nämä vain sattuvat tuottamaan onnea ja hei, ne ovat toimineet!

Ensimmäinen on pienen pieni onnen tuoja. Ostin sen Tokion Asakusan alueen Nakamise-Dori turistikrääsäkadulta. Kissalla on korkeutta vain 20 mm!


Viime vuonna Kiotosta ostettu valkoinen kissamagneetti sai seuraa jääkaapin oveen mustasta kamusta.Kolmas on Nagoyan kansainväliseltä lentokentältä ostettu tuulikellokissa. Piti tuhlata viimeiset kolikot kentällä johonkin ja kas, tällainen kissa löytyi! Naapuriraukat joutuvat kuuntelemaan sen hentoista kilinää ainakin vielä toistaiseksi. Ehkä kisuli pääsee talveksi lämmittelemään sisälle.

5 kommenttia:

 1. Mä oon ostanut tuon saman valkoisen kissamagneetin Tokion Naritan lentokentältä. Japani on niin ihana. Jäin lueskelemaan blogiasi, kun löysin tänne.

  VastaaPoista
 2. (jääkaappimagneetit pitää aina hommata joka paikasta)

  VastaaPoista
 3. Joo, ihan totta. Magneetteja pitää aina ostaa! :) Japani on todellakin ihana.

  VastaaPoista
 4. On! Mä oon käynyt vain kerran Japanissa, mutta vielä ei olla suoriuduttu uudestaan vaikka matkustellaan suht paljon. Mutta töitäni on menossa ensi syksynä Osakaan näyttelyyn, aika hauskaa :)

  VastaaPoista
 5. Japaniin jää koukkuun! Olen neljä kertaa käynyt ja vielä vaan pitäisi sinne päästä. Kovasti haaveilen uudesta reissusta sinne.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground