ILOINEN TEIPPIKIRJA.

15 syyskuuta 2009

Edellisessä kirjoituksessa esittelemien teippien lisäksi ostin Loftista teippikirjan! Nimeltään: マスキングテープの本 {googlen kääntäjä: "Tämä maalarinteippi"}. Opus esittelee teippien erilaisia käyttötarkoituksia, luultavasti teipin historiaa ja ostopaikkoja. Kirja on kirjoitettu japaniksi, jota en osaa {vielä}, joten sisältö jää hieman vajaaksi. Kuvien tunnelmat ovat sitä vastoin ihastuttavia. Sellaisia hiljaisen tyylikkäitä. Kotikutoisella tavalla hyvin moderneja. Rakastan japanilaisten estetiikkaa.

Tässä muutamia kuvia kirjasta.Kirjan nimi on siis:
マスキングテープの本
ISBN 9784072620885
Kustantaja: Shufunotomo Co., Ltd 2008
96 sivua

4 kommenttia:

 1. Nyt on teipit ja kirjat sitten olemassa. Mä en ole tollaisia ennen nähnytkään. Mitäköhän kaikkea muuta oletkaan jo teippaillut?

  VastaaPoista
 2. Japanilaiset ne sitten osaa kaiken... :) Aika säästeliäästi olen teippaillut, mutta aina vähän jonnekin.

  VastaaPoista
 3. Kirjan nimi on Maskinguteepu no hon eli Maskingteippikirja kaikessa yksinkertaisuudessaan :3

  Voi hitsiläinen ois kyllä itellekki kelvannu tuommonen kirja, mie ihastelin kaikennäkösiä teippejä, mutta ko en yhtään keksiny, että mihin niitä vois käyttää, ni en sitte ostanu, nyyh.

  Tästä sinun blogista ois kyllä löytyny niittenki käyttämiseen ideoita. Ja vaikka mitä muuta, tosi inspiroivaa! Pakko ruveta stalkkaamaan ;3

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa! :)

  Niin ja masking tape on aikalailla suomeksi maalarinteippi, joten aika hyvin google osasi kääntää. Nyt jo itseltäkin sujuu paremmin kanojen luku, joten kohta pääsee paremmin tutustumaan opuksen sisältöön. :)

  Teippiä saa ainakin Helsingistä ja molempia löytyy monestakin nettikaupasta. Tokihan se on aina kivempi päästä hiplailemaan ennen ostopäätöstä. :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground