PAPERIKISSA.

17 syyskuuta 2009

Tässä taannoin löysin jonkun blogin kautta ihania paperiaskarteluja japanilaiselta sivulta. Tallensin pdf-tiedoston tietokoneella, josta sen sitten myöhemmin löysin ja tulostin. Piti sitten myös askarrella sellainen valmiiksi. Minua ei ole ihan varustettu sellaisilla hermoilla ja piperrystaidoilla, että kissasta olisi tullut siisti. Se kelpaa minulle ja ilahduttaa työpöydänkulmalla.


Pdf:stä löytyi osoite: http://kids.nifty.com/ minulla oli tosin käytössä suora linkki, mutta en tajunnut laittaa sitä silloin tallentaessa talteen, kuten en myöskään sitä blogia minkä kautta tämän sivuston löysin. Sori.

Edit. Kiitos Baulan, joka viitsi etsiä ohjeen. Suora linkki kissojen + muiden eläinten askateluohjeiden sivulle on: http://kids.nifty.com/handmade/paper/animal/index.htm

3 kommenttia:

  1. Sulonen ku mikä. Jos en ihan väärin muista niin ku klikkaa sen pdf tiedoston päällä oikeaa hiiren nappia ja ottaa properities/ominaisuudet niin sieltä löytyy se suora osoite siihen linkkiin. :) Yritäthän ainakin, olis mukava löytää se kun ei ihan tuo japani suju.

    VastaaPoista
  2. Kokeilinkin onneani google transferilla ja löytyi se alasivu, josta löytyy näitä ohjeita. http://kids.nifty.com/handmade/paper/animal/index.htm

    VastaaPoista
  3. Hyvä, että löysit googlen avulla ohjesivuille. Nimittäin tiedoston ominaisuuksista ei löytynyt lähdetietoa.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground