HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ!

08 marraskuuta 2009

Tänä vuonna oma isäni sai onnittelut vain puhelimitse. Askartelin viikolla ja lähetin torstaina kortin, mutta se ei ole vielä mennyt perille. Koska isäni ei luultavasti tänne osu, voin askarteluni esitellä.

Blogeja selaillessani on viime aikoina silmiini osunut upeita paperileikkaus-töitä. Oma kärsivällisyys pikkutarkkuuden kanssa on vähän vähissä, mutta silti halusin kokeilla tekniikkaa. Osuin jo joku aika sitten Little Acorn -blogiin, josta löytyy blogin pitäjä Lisan tekemät paperileikkausmallit. Mallit on suunniteltu ystävänpäivää varten, mutta miksipäs ei söpöläiset oravat sovi myös isänpäivään? :)


Ostin kesällä Tokion Harajukun Daisosta 100 jenillä pienen {22,5 x 15 cmm} turkoosin leikkuualustan ja pitihän sitä päästä testaamaan. Leimasinhommia varten olen hankkinut aikaisemmin veitsen ja näille vehkeillä leikkaus sujuikin mainiosti. Aiemmin olen käyttänyt pahvia leikkuualusena, nyt huomasi miten paljon tarkoituksenmukainen alusta helpotti työskentelyä. Ei tullut mitään, hups, viilto meni pitkäksi tai väärään suuntaan.


Printtasin Lisan mallin vihreälle paperille, leikkelin palat irti ja liimasin kuvion mustalle tukevalle paperille. Taustapuolelle teippasin Masking Tapella kirjoitusta varten paikat ja sitten vain kortti postiin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä isän nyt kelpaa!

    VastaaPoista
  2. Toitottavasti osaa arvostaa meikäläisen väkertelyjä, toi paperin leikkailu ei ole ihan mun laji...

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground