ILMOITUSTAULU.

22 marraskuuta 2009

Reilu viikko sitten kävelin ympäri Töölöä ja vastaan sattui roskalava. Pitihän sinne kurkata. Kaivoin sieltä mukaan perusilmoitustaulun. Olen pitkään miettinyt ilmoitustaulun hankkimista tuunattavaksi, en vain ole saanut aikaiseksi, en kaupasta enkä ole löytänyt kirppikseltä. Nyt sellainen tuli vastaan ilmaiseksi, aina parempi niin.

{ennen}

{ennen}

Ostin kankaan ilmoitustaulua varten Sinooperista, aika kallista Tilda-kangasta, mutta juuri sellaista kuin olin ajatellutkin eli mustaa valkoisilla pienillä palloilla. Naksuttelin eilen kankaan kiinni kehyksistä irrotettuun pohjaan, tietenkin valvovan silmän alla...


Alkuperäiseen suunnitelmaan kuului maalata kehykset mustaksi tai valkoiseksi, mutta laiskuuttani en jaksanut käydä ostamassa maalia eilen, vaan suunnittelin sutivani kätköistäni löytyvää mustaa akryylimaalia kehyksiin. Suunnitelmat muuttuivat lennossa, kun siirsin pohjan ja kehykset päällekkäin odottamaan maalausta ja tajusin, että kellastunut puu näyttikin yllättävän hyvältä mustavalkoisen kankaan kanssa.
Jätin maalailut tekemättä ja nidoin vain kehyksen takaisin pohjaan kiinni ja virittelin rautalangan kiinnitykseksi. Ilmoitustaulu löysi heti paikan eteisestä. Pistelin alkuvuodesta ostamiani sydänpäisiä nuppineuloja ilmoitustauluun ja niihin laitan korujani roikkumaan.

{jälkeen}

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground