JÄÄKAAPIN SULOSTUTTAJAT.

09 marraskuuta 2009

Tämä pariskunta on matkannut Tokion lähiöstä, Kichijojista, Suomeen. Vierailin viime kesän Japanin matkalla Ghibli-museossa ja pitihän se jotain Ghibli-aiheista saada matkamuistoksi. Itse museossa oli kauppa. Museonkauppa oli aivan täynnä ihmisiä ja liikkuminen ja katselu oli mahdotonta, joten en saanut ostetuksi muistoa.

Onneksi tilaisuus tuli hetken päästä. Retken päätteeksi vierailimme "character shopissa", joka paljastui Yuzawaya-tavaratalon osastoksi. Osasto oli täynnä Ghiblin, Sanrion kuin Disneynkin hahmoja mitä erilaisimmissa muodoissa. Suomalaiset olivat hyvin edustettuina sekä Muumeilla että Julia Vuoren Sika-tuotteilla.


Löysin sitten ylitsepursuavasta tarjonnasta itselleni suosikki-Ghiblini, Kikin Lähettipalvelu-elokuvan kissat. Paketissa oli yhteensä neljä magneettia, kuvassa näkyvä pariskunta, Kikin musta kissan toistamiseen ja neljä pariskunnan pentua. Oma Kissani on kuin tuo pörheän pinkki söpöliini. :) Cat lover-sanamagneetit olen ostanut vuosi sitten Tennispalatsin museokaupasta.

Ps. Yazawayassa on todella, todella laajat kangas- ja askarteluosastot. Mitä sieltä ei löydy, sitä ei tarvita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground