KÄYNTIKORTTIPAJA.

13 helmikuuta 2010


Olen pitkään harkinnut tekeväni käyntikortteja. Olen monesti jo ladannut kuvia Moo-kortteihin, mutta yhtä monesti olen jättänyt tilaamatta. Moo-korttien etu olisi monta erilaista kuvaversiota, mutta toisen puolen tekstin muokkaus on onnetonta. Tilasin myös Kiinasta näytteitä, sieltä saisi edukkaasti kortit kera erilaisten jälkikäsittelyjen, mutta minimi määrä on 300 kpl. Se on liian paljon minun käytölleni.


Piti siis turvautua DIY-vaihtoehtoon. Leikkelin paksuhkoa paperia käyntikorttikokoon paperileikkurilla, leimasin joulukorteista tutuilla leimasimilla oravan korttiin ja kääntöpuolelle leimasin Lidlistä ostamallani tekstileimasimella nimi- ja yhteystiedot.

2 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiinnosta, mistä päin Kiinaa mainitsemasi 300kpl:n erän saisi? Onko kommunikointi kyseisen firman kanssa mahdollista englanniksi? Millaiset jälkikäsittelyt onnistuvat?

    Kiitos oikein paljon.

    VastaaPoista
  2. Firma sijaitsee Hong Kongissa, osoitteesta http://www.print100.com löytyy infoa ja myös englanniksi.

    Jälkikäsittelyistä onnistuu ainakin käyntikorttien kulmien pyöristys, leikkuu haluttuun malliin, kohopainatus (embossing), mattalaminointi, foliointi ja uv-lakkaus. Näytteet ainakin ovat laadukkaat. Jotkut rohkeat suomalaiset :) ovat kokeilleet ja sanoneet lopullisen laadunkin olevan ok. Postitus on ilmainen.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground