KURREN KORUTEHDAS.

04 helmikuuta 2010


Kurren korutehdas on pyörähtänyt hetkeksi kunnolla käyntiin. Olen raaskinut käyttää pitkään säästelemiäni helmiä, ne ovat odottaneet juuri oikeaa koruideaa tullakseen ulos laatikosta.


Kaikkien korusen koukut, renkaat ja korupiikit ovat kesäiset tuliaiset Nagoyasta. Ketju on tilattu Etsyn kautta Ameriikasta. Ensimmäisessä kuvassa vasemmalla olevan korvisparin swarowskit ovat Edinburghista, muutaman vuoden takaiselta reissulta tuodut. Kirkkaat swarot ovat ihan ensimmäisiä nettihelmiostoksiani, muistaakseni Villihelmestä. Pinkit mollukat {en millään saa päähäni mitä ne ovat...} ovat Boutique Nanasta Iso-Robalta.

Keskimmäisen kuvan violetit helmet ovat Idän Helmestä, vaaleanpunaiset kissansilmälasihelmet Nykistä ja aniliinit Berliinistä. Oikealla olevien korviksien swarot niin ikään Edinburghista.


Kuvausalustana toimii Kierrätyskeskuksesta {1,50€} löytynyt aanelosen kokoinen pikkuilmoitustaulu. Alkuperäinen suunnitelma oli päällystää tämänkin musta-valkopilkullisella kankaalla, mutta kehykset ovat tukevasti pohjaan liimatut, etten saa niitä irti. Toimii näinkin. :)

2 kommenttia:

  1. ihania koruja <3 varsinkin nuo pinkit mollukat ovat kauniit ;)

    VastaaPoista
  2. Kiits, kiits! Selvästi kevättä ilmassa, kun hempukat värit toimivat... :)

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground