KULHO.

08 helmikuuta 2010
Viime viikolla tein pitkän kävelylenkin, kävin ruokakaupassa ja olin jo kävelemässä kotiin, kun tuli olo, että on ihan pakko mennä käymään viereisellä kirpputorilla. Siellä se odotti minua, pieni punainen emalikulho. Sen päällä oli toinen astia, pohjassa hinta 4 euroa. Niin sulonen ja niin oikea väri. Nostin astian ja kurkistin pohjaan, siellä lukee Finel Made in Finland. En voinut vastustaa, eihän kaunista punaista kulhoa voi jättää ostamatta! :)

5 kommenttia:

 1. Hyvä löytö kerrassaan. Ja tuo kangas tuolla taustalla...taisin juuri bongata sitä yhdessä nettikaupassa, mutta vihreänä minulle ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat kauniista esineestä :) Minä olen myös noita finellin kulhoja keräillyt, ja 4 eurolla se on jo löytö!

  VastaaPoista
 3. Jokke: Juu-u, kiva löytö. Kangas on Finlaysonin Tovi ja sitä on valmistettu yhdessä jos toisessakin värissä, ei ole vissiin enää mallistossa ellei ole tehnyt uutta tulemista.

  Nasti: Kiits! Mä olen kans katsellut noita kulhoja aikaisemminkin, mutta en ikinä ennen ole raaskinut maksaa pyydettyä summaa. Yleensä pyynti on vähintään parikymppiä.

  VastaaPoista
 4. Ai se onkin ihan oikea Finlaysonkangas. Se minun näkemä oli vaan joku ulkomaanpelle. Sama kuvio kylläkin.

  VastaaPoista
 5. Joo, mäkin olen nähnyt melko samanlaisia kankaita netissä, ilmeisen suosittu kuvio suunnittelijoiden keskuudessa. :)

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground