HAPPY HOME -PYYHE.

24 maaliskuuta 2011


Mikäs sen parempaa kuin tehdä hyvää ostamalla kauniita tuotteita? Japanin maanjäristyksen ja tsunamin jälkeen netistä löytyy monta erilaista tavaraa, joita ostamalla voi lahjoittaa rahaa apua tarvitseville. Yksi ensimmäisistä, joihin kiinnitin huomioni oli japanilaisen Pataprin kauniit käsinpainetut pyyhkeet.

Suunnittelija Yuko Uemura kaunis väriset ja kivakuosiset pyyhkeet ovat olleet jo pitkään tahtoo saada -listallani ja nyt oli hyvä syy uhrata pennosia, sillä jokaisesta myydystä pyyhkeestä Patapri lahjoittaa 5 dollaria apua tarvitseville.Paketti saapui japanilaisittain nopeasti, samassa ajassa kun suomalainen nettikauppa ihmettelee tullutta tilausta, japanilainen paketti on jo perillä! Hämmennyin pyyhkeestä löytyvää beigeä väriä. Miten minä sellaisen olin tilannut, vahingossa ja oranssi-turkoosi-yhdistelmän huumassa kai... :) Kaunis se silti on, minun uusi joogapyyhkeeni!

Pataprin kauppa ja blogi.

3 kommenttia:

 1. Aivan hurmaava, ihana, *ylistyssana, ylistyssana*
  Kiitos vinkistä, pitää tutustua heti!

  VastaaPoista
 2. upean söpis pyyhe!! :D oletko muuten tilannut yesstyle.comista koskaan? mua vähän houkuttelee.. ylipäätään hyvä nettikauppa hakusessa :D tähän pitää tutustuu :D

  VastaaPoista
 3. SP: Kiitosh ja ole hyvä! :)

  akissfromthepast: Kiits! :) En ole sieltä tilannut, mun nettishoppailut on aika paljon keskittynyt Etsyn eri myyjille. Jotenkin arastelen tilailla vaatteita, kun ei pääse hiplaamaan matskua ja näe oikeaa väriä ja mallia kunnolla.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground