LOISTOKÄRHÖ CLEMATIS 'DR. RUPPEL'

10 toukokuuta 2014

Juuri kun pääsin sanomasta, että en aio hankkia parvekkeelle kukkia, niin johan parin päivän päästä olin kärkkymässä Mieheltä ja hänen mustalta ratsulta kyytiä K-raudan puutarhamyymälään. Olimme käyneet siellä aiemmin etsimässä erästä työkalua, turhaan. Mutta sillä reissulla eksyin sinne puutarhamyymälään ja muistinsyövereihin jäi tieto edukkaista kärhöistä. Kesäpesällehän olen jo tänä kesänä ostanut kolme kyseistä laatua olevaa yksilöä, mutta nyt mielessä olikin köynnös parvekkeelle.

Mies taipui reissuun ja viileässä kelissä teimme pikakäynnin, tuloksena oli soma pikkukärhö mallia loistokärhö Clematis 'Dr Ruppel' {Clematis Patens × Lanuginosa-ryhmä}. Pikkuinen hieman vaurioitus kuljetuksessa, suljettuna reppuun. :) Moottoripyörän päällä ei oikein ole kummoiset kuljetusmahdollisuudet. Toivotttavasti kuitenkin tokenee vauhdikkaasta kotimatkasta ja ilostuttaa meitä {minua} liukuväripinkeillä kukillaan.
 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


2 kommenttia:

  1. Oi, ja kun tuo kasvaa saat ihanan vehreän parvekkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kasvaa, näen jo silmissäni kattoon kiipeävän kärhön satojen kukkien kanssa... :) Todellisuus taitaa olla vaan toisenlaista.

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground