PARVEKE.

06 toukokuuta 2014

Nykyisin parveke-parka kärsii heitteillejätöstä, kun kesäpesä vie kaiken huomion. Ja kukat. Ja rahat. Parvekkeelle on tiensä löytänyt kaksi helmililjaa, jotka kukittuaan odottavat pääsyä kesäpesälle, kuten myös magnolia. "Suski" käy päivisin karaistumassa palstan olosuhteisiin, mutta toivottavasti pian voisi kasvin jo istuttaa maahan. Ihanan orvokkiruukun toivat vanhempani meillä visiteeratessa. Huippua! Sittemmin vaihdoin muoviruukun vihreään emalikattilaan, myös tämän kesän roskislöytöön, jota en ole tainnut blogissa esitelläkään.

Olin työnmerkeissä Itä-Helsingissä ja kotimatkan varrelle sattui Herttoniemeen juuri avattu puutarhaliike, Puutarhanikkarit Taimia. Piti luonnollisesti mennä ihan vain katselemaan. Mitään ei pitänyt ostaa, mutta kävi perinteisesti. Lähdin kolme lankaköynnöstä mukanani. En voi mitenkään vastustaa lankaköynnöstä ja nyt olivat tarjouksessa, kolme kympillä. Asettelin kukat pitkin parveketta, mietinnässä on vielä veisinkö osan kesäpesälle, mutta näyttävät niin hyviltä parvekkeellakin. Pitäähän sitä kotopesässäkin jotain vihreää olla.

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


2 kommenttia:

  1. Minäkin tykkään lankaköynöksestä...yhden omistan joka on tosi suuri...vai oliko se elämänlanka...no ihan sama, mutta hieno on..:D

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground