TOISEN ROSKA, MUN AARRE.

03 toukokuuta 2014
Oi, kevät ja roskalavat. Nyt on paras aika tehdä roskalavalöytöjä, lavoja tuntuu olevan vähän joka nurkalla ja ainahan kannattaa kurkata. Tässä muutama tämän kevään aarre. Viisi Iittalan i-lasikulhoa. Kolme sinistä ja kaksi violettia, Suunnittelija Timo Sarpaneva. Nämä virheettömät yksilöt oli hylätty paperiin käärittyinä muovirasiassa.

Kolme isoa lasista säilöntäpurkkia löytyi taloyhtiömme roskakatoksesta, samasta paikasta löytyi vähän aikaisemmin kaksi pienempää. Yhden lavan vierestä löytyi pahvilaatikko, josta nappasin mukaan Savonia-haarukan ja -veitsen.

Viimeisenä kuvissa on punaraitainen, hyväkuntoinen, mutta vähän likainen räsymatto. Olimme Miehen kanssa kävelyllä ja minun piti päästä tonkimaan matkalla vastaan tullutta lavaa. Ennätimme kävellä hetken, kun tuumin, että "se matto jäi vaivaamaan, sopisi hyvin kesäpesälle." Mies tuntee jo niin hyvin, että rauhallisesti totesi, että haetaan se paluumatkalla mukaan. Taikasana: "kesäpesä" myös aina auttaa näissä löydöissä, kun sijoituspaikka on poissa kotoamme, kaikki onnistuu. :)

 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


6 kommenttia:

 1. Ooo Jes mahtavia aarteita. Oon itsekkin samanmoinen etsijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! :) Ilmaiset roskislöydöt ovat ihan parhaita!

   Poista
 2. Siis miten joku luopuu noista Sarpanevan kulhoista??? Onneksi sentään oli pakannut hyvin, etteivät hajonneet. Tuo räsymatto on kiva ja lika lähtee pesemällä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kans käsitä! Pakkaustapa vois viitata siihen, että niitä on yritetty myydä kirpparilla. Joo, mattopyykki odottaa kunhan vähän lämpenee. Kesäpesällä on muitakin pestäviä mattoja, joten kaikki sitten kerralla.

   Poista
 3. Uskomatonta mtä löytöjä !!!! mahtava kun löysit , todelliset aarteet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Kiva kun löysin, tykkään noista kaikista kovin paljon. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground