NEONVALOKIRJAIN.

04 toukokuuta 2014

Olin pitkään salaa haaveillut Selettin neonvalokirjaimesta, kun sitten huomasin RAW Design -blogin Peetan hommanneen sellaisen alennuksella Anne's Past and Present -kaupasta, piti itsekin klikkailla nettikaupausta tilaus menemään. Kävin hakemassa kirjaimen ja muuntajan myymälästä ja olisin kyllä voinut ottaa muutaman muunkin jutun mukaan, mutta ehkä joskus toiste. :)

Makkari sai uuden valaisimen ja minä sain uuden yövalaisimen. Vanhan tuolin päällät ollut musta pöytälamppu vaihtoi Miehen puolelle, ainakin toistaiseksi.Olen niin onnellinen lampusta, näyttää kivalta. Murunen taisi olla yhtä onnellinen kirjaimen mukana tulleista pahvilaatikoista. Ennätin vain laittaa paketit sängylle ja Pupunen oli paikalla. Turha edes kuvitella availevansa paketteja enempää... Aaaivan iiiihana paikka ottaa pikkupäikkärit. :)
 

Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin'
 


2 kommenttia:

  1. Saitte molemmat jotakin, sinä valaisimen ja Muru laatikon..:) Tuo ON hieno valo...K niinkuin kurre..vai jokin muu..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K niin kuin koti tai kissa tai kamera tai karkki... :) Juu, Murunen tulee aina onnelliseksi, jos ostokseen liittyy laatikko tai paperipussi. :)

      Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground