KUKASTA KUKKARUUKKUUN.

11 marraskuuta 2017

Näyttää nämä meikäläisen postaukset olevan aina vain enemmän kasveihin kallellaan. Niin tämäkin, vaikka kirppisostoksia tässä esitellään. Ostin valkoisen kukkaruukun Hämeenlinnan retkeltä, Löytötori-kirppikseltä.


Ruukun lapussa lukee Arabian, mutta nyt kun googlettelin astiaa, ei löytynyt mitään. Onko tämä sittenkin Kupittaan saven tai jonkun muun tuotantoa? Olen tälläistä kukkaruukkua ihastellut pitkään internetissä ja muutaman kerran olen katsonut, kun joku muu on ehtinyt ennen minua paikalle ja kiikuttanut ruukun kassan kautta. Nyt lykästi ja maksoin ehjästä ja hyväkuntoisesta ruukusta yhdeksän euroa.


Ruukussa oleva kasvi on myös kirppisostos. Se löytyi Nihtisillan Kierrätyskeskuksesta. Ekalla kerralla jäi harmittamaan etten ostanut, mutta onneksi niitä oli vielä jäljellä, kun pääsin sinne uudestaan. Kasvi kustansin niinkin huikeasti kuin euron, olisihan sen voinut hyvin hetikin ostaa. :)Kasvi oli Kierrätyskeskuksella nimetty Afrikan kuningattareksi. Mukana oli lappu, jossa nimeksi mainitaan Kalanchoe humilis 'Surprising Desert'. Sille ei löydy suomenkielistä nimeä, mutta latinalaisella löytyi sentään hoito-ohjeet.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

12 kommenttia:

 1. Upea ruukkulöytö ja ihana asetelma! <3
  Tätä lukijaa ei ainakaan haittaa, että postaukset ovat kasveihin kallellaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina! <3 Uskon, ettei sua haittaa kasvipostaukset. :)

   Poista
 2. Kiva ruukku ja komea kukkanen..:) Kasvi postauksia on mukava lukea...ainakin minusta.
  Itselleni on joskus myös käynyt niin, että olen jotakin tavaraa punninnut ja miettinyt, jättänyt ostamatta ja sitten koton harmitellut..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Juu, kirppareille ei yleensä kannata hirveästi jättää ostamatta mitään. Näitä kasveja oli onneksi sen verran runsaasti että tällä kertaa en jäänyt ilman. :)

   Poista
 3. Arabian ruukku se on. Itsellä samanlainen ja Arabian leima pohjassa. Käsittääkseno Richard Lindhin suunnittelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Niin muistelen lukeneeni, mutta sitten iski epäusko, kun google ei löytänyt kuvan kuvaa ruukusta.

   Poista
 4. Upea ruukku.
  Onnittelut hienosta ja edullisesta löydöstä.

  VastaaPoista
 5. Ruukkusi on tosi kaunis ja tuo kasvi on minullakin. Ostin kesällä Prisman kukkahyllystä ja ihan ei euro riittänyt, olisiko hinta ollut seitsemän euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Molley! Kasvi on täsi jännä, sen lehdissä on erikoinen kuvio, joten en yhtään ihmettele, että se on löytnyt myös luoksesi.

   Poista
 6. Makea ruukku! En ole tuollaista nähnyt koskaan livenä tai kuvissa. Nyt voin vain toivoa, että tulisi joskus vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva! Aika harvakseltaan niitä on kirppareilla näkynyt ja tosiaan olen pari kertaa todistanut niiden olleen matkalla kassalle jonkun muun käsissä. Toivottavasti löydät ruukun itsellesi.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground