NUKKATYRÄKKI JA ARABIAN SUVI.

26 marraskuuta 2017


Tässä taas yhdistelmä kirppisostoksia ja kasveja. :) Kesäviikonloppuisin ei tule oikein lähdettyä muualle kuin mökille, kun taas syksyn tullen alkavat viikonloppuiset kirppisretket. Käväisin pitkästä aikaa sunnuntaikävelyllä Pihlis Kirppiksellä.Yhdessä pöydässä oli kaikki tavarat -50 % -alennuksessa, josta poimin pienen Arabian Suvi-ruukun mukaan. Hintaa sille jäi viisi euroa. Pieni nukkatyräkki Euphorbia leuconeura löytyi kirppiksen toisesta pöydästä. Se oli istutettu sini-valkokuvioiseen hollantilaistyyliseen ruukkuun, mutta kotona vaihdoin sen heti Suvi-ruukkuun.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Onpa suloinen.
  Miten pieni se oikein on?
  Lähtisi kyllä tsellekin mukaan jos tulisi vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukku on n. 6 cm korkea ja halkaisija on n. 8,5 cm eli on aika pieni.

   Poista
 2. Toi nukkatyrakki on niin mun lemppari!
  Kasvatin mummoni pienestä siemenalusta, yli itseni pituisen nukkatyrakin noin 17 vuodessa. Välillä minusta se näytti kamalalta rohjakkeelta, mutta viime vuosina siitä tuli mulle niin rakas. Eikä vähiten siksi, että se oli edesmenneen mummoni perua. Mutta sitten yks kaks viime keväänä, se kuolla kupsahti. En osaa sanoa yhtään miksi. Tulikohan sille vain aika täyteen, tai jotain. Täytyykin pitää silmät auki kirppareilla, jos sattuisi tulemaan taimia vastaan. Munkin nukkatyrakki lennätteli siemeniä pitkin huushollia ja kasvatinkin taimia ystäville niistä. Mutta en yhden yhtäkään itselleni, ja kyllä harmittaa.
  Tuo Suvi-ruukku on tosi suloinen! Se olisikin ihana löytää siskolle.
  Mukavaa uutta viikoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten harmi, että nukkatyräkkisi kuoli yllättäen. Ihan mahtavan kokoinen se on ollut! Toivottavasti saisit alun jolttain ystävältä, jolle olet antanut tyräkin alun, niin saisit tyräkin "takaisin". Kivaa loppuviikkoa!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground