JOULUPUU ON RAKENNETTU.

17 joulukuuta 2017

Tämä joulu menee entisten kaavalla eli en ole kotona vaan vanhempieni luona. En ole mikään suuri jouluihminen ja joulumieli on ollut jo muutaman vuoden kadoksissa eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta. Piti kuitenkin hiukan tuoda jouluista tunnelmaa kotiin.


Vanhempani toivat viime visiitillä marraskuussa minulle pienen joulupuun juurineen. Marraskuun kuusi vietti koristeetta ja ensimmäisenä adventtina koristelin sen pienimuotoisesti. Olen kerännyt lasisia koristeita vuosien varrella ja ne kaikki ovat hellästi paketoituna kellarikomerossa. Sieltä hain kaikkein pienimmät lasipallot, vähän isommat kirkkaat ja pienen pienet punaiset.

Kokosin asetelmaan viime vuotisin adventtikynttilän virkaa hoitaneen punapilkullisen jännänmuotoisen kynttilän. En ole raaskinut poltella kynttilää, koska se menettää hienon muotonsa. :) Jospa nyt edes ihan vähän?


Kynttilän ja kuusen seuraksi laitoin töistä saadun jouluruusun, jonka istutin itse tekemääni ruukkuun. Olen syksyn aikana käynyt keramiikkatunneilla ja tehnyt tietenkin ruukkuja. :) Ja niitä ajattelin tehdä lisää kevätkaudella. Eihän sitä koskaan tiedä, jos tulee muutama kasvi joskus ostettua... Uhkarohkeasti lasitin ruukun punaisella ja siitä tulikin aivan upea. Just sellainen lempparipunaiseni, joka sopii jouluun.


Ikkunalle virittelin pehmeää valoa antavan paperitähden. Se saa olla ikkunalla pitkään, tykkään sen tunnelmallisesta tuikkeesta. Olisin halunnut sen kaveriksi yhden tai kaksi vähän isompaa, mutta muuten samanlaista tähteä, ne vain tuntuvat olevan joka puolella loppuunmyydyt.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Kaunis kuusi ja ihana kynttilä! Juuri sopivasti jouluista tunnelmaa. Meillä sama perinne, joulu vanhempien luona❤ Hyvää joulunaikaa 💚🌿❄❤

  VastaaPoista
 2. Hieno kuusi.
  Toivon sinulle salaa hiipivää jouluntaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vähän hiipi joulumieltä, juuri sopivasti ennen joulua!

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground