JAPANI 2016 osa 2: Hanami Osakassa.

03 joulukuuta 2017


Nämä seuraavat kuvat ovat kaikki myöskin samalta huhtikuiselta lauantailta kuin viime postauksen sakura-kuvat. Kuvat ovat myöskin otettu samassa paikassa eli Osaka-jon puistossa. Linnan puistoon oli kokoontunut muutama muukin juhlistamaan kirsikankatselua eli hanamia.

 

Seurueet olivat levittäneet siniset pressut nurmikoille ja viettivät suomalaisen vapun tyyppistä piknikkiä. Osalla oli mukana omat grillausvehkeet kuten voi myös Helsingin Ullanlinnasta vappuna bongata.Eikä juhlinnasta sovi unohtaa perheen nelijalkaisia, joita oli mukana runsaasti. Oma suosikkikoirani on Japanin alkuperäisrotuihin kuuluva Shiba. Jos en olisi pahasti koirille allerginen, harkitsisin vahvasti nauravan japanilaiskoiran ottamista. Murusella saattaa olla tähän myös oma mielipide sanottavana, joten ihailenkin helsinkiläis shiboja vain kaukaa, aina kun siihen on vain mahdollisuus.On tämä pyörän kyydissä oleva corgikin supersuloinen...Tässä ei pidellä sadetta, vaan suojataan ihoa auringolta. 


Hullu, kuvaava turisti sopi tähän joukkoon ihan hyvin, vaikkakin blondina erottui massasta ihan kiitettävästi. Hosuin japanilaistyylisesti kahdella kameralla ja yhdellä kännykällä kuvia kirsikankukista ja toki itsestäni kukkien kanssa. :)


Kaiken ihmisruuhkan keskellä oli kuitenkin mahdollisuus myös tälläiseen seesteisen rauhalliseen kuvaan.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Tuo pikkukoira-vaunu on todella vau! Nämä kuvat nostattavat myös todellisen hanami-kuumeen...

  VastaaPoista
 2. ihana tuo pikkupoika Snoopy-paidassaan ja kasvunvarafarkuissaan - kaunis on hanami -

  hannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, poseerasi vanhemmille tuolla tapaa, oli ihan pakko myös ottaa kuva.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground