HEIPPA 2017.

31 joulukuuta 2017


Vuosi 2017 oli vaihteleva. Toivoin viime vuonna tähän aikaan, että voisin olla onnellinen kokematta asioita, jotka vahvistavat. {tiedättehän ne jutut, jotka eivät tapa, mutta vahvistavat} Ihan niin ei käynyt, lähes päinvastoin. Kaikista ikävistä vastoinkäymisistä huolimatta vuosi tuntuu kuitenkin vaihtuvan yllättävän miellyttävissä merkeissä. Kuka olisi uskonut? En minä ainakaan.

Vuodesta jää mieleen valitettavan ikävinä asioina Tukholmassa ja Turussa tapahtuneet terroriteot. Tukholman tapahtumat liippasivat omalta kohdaltani hyvin läheltä. Ehkä aamulla tehty päätös mennä heti Åhlensin Mujiin, pelasti minut joutumasta yhdeksi kohteeksi, kuka ties. Olin onnekseni Söderissä, kun teko tapahtui keskustassa.

Turun tapahtumat taas osuivat vanhaan kotikaupunkiini ja paikkaan, jossa vierailen säännöllisesti ja jossa asuu paljon tuttuja. Näin omin silmin sen kynttilämeren viikko tapahtuneesta, paikassa jossa aina Turussa käydessäni poikkean, torilla.

 

Onneksi muistoissa on myös kivoja juttuja, jälleennäkeminen Amterdamin kanssa ja uusi kohtaaminen Lontoon kanssa. Kesäpesällä vietetyt hetket. Puutarhabloggaajien tapaamiset, vierailut puutarhakohteissa ja useat inspiroivat näyttelyt. Kohtaamiset ihanien kasvihullujen kanssa. Tuo höpinkäinen tuossa ylhäältä kolmannessa olevassa kuvassa. Jospa taas ensi vuodelle toivoisin enemmän onnellisia päiviä kuin niitä vahvistavia. Enemmän hymyä ja naurua, lämpöä ja rakkautta. Niitä toivon myös sinulle, lukijani.

Ihan parasta vuodenvaihdetta ja entistä parempaa uutta vuotta!
toivottaa Oravanpesän väki


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

9 kommenttia:

 1. Ihanaa uutta vuotta sinulle!
  p.s. mahtava kirjakaappi sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! :) Kaappi on hieno ja tärkeä - isäni tekemä.

   Poista
 2. Kiitos kuluneesta vuodesta ja paljon onnea tulevaan vuoteen! T. monivuotinen lukija

  VastaaPoista
 3. Kiitos - hyvää uutta vuotta myös sinulle <3

  VastaaPoista
 4. iloista ja valoisaa uutta vuotta!

  hannah

  VastaaPoista
 5. Hyvää, onnellista ja kaunista uutta vuotta! Toivotaan, että siitä tulee toivomasi kaltainen!

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground