LINTUPULLO.

06 tammikuuta 2019Joulukuun alun sunnuntaina lähdin tapani mukaan Kesäpesän kautta kävelylle. Keksin pitkästä aikaa lähteä kävelemään Pihlis Kirppikselle. Kirppis on niitä ärsyttäviä tapauksia, että siellä ei käy kortti maksuvälineenä. Pankkiautomaatti on kyllä ihan nurkan takana ja ennen kuin astuin sisään nostin varmuudeksi kaksikymppisen.

Ehdin kiertää puolitoista käytävää, kun havaitsin pöydällä tutunoloisen lasiesineen. Nappasin sen heti käteen ja tutkin paremmin. Kyllä, Timo Sarpanevan signeerattu Lintupullo. Pitkään vain kuvista ihailemani, ensimmäistä kertaa kädessäni ja mielestäni kohtuuhintaan - lapussa luki 30 euroa. 

Mietin mitä teen, voinko jättää pullon pöytään ja kipaista automaatilla. Jokuhan voi napata sen minun nenän edestä. Mietin vienkö pullon pokkana kassalle ja pyydän varaaman sen rahanhakureissun ajaksi, vaikka kassalla on lappu ettei tuotteita varata. Muistin kuitenkin, että minulla saattaisi olla ainakin vitosen seteli ja hiluja. Kaivoin kukkaron esiin ja - huh, saisin kasaan kolmekymppiä käteistä.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by Mlekoshi playground