ILMAISLÖYTÖJÄ.

09 helmikuuta 2019


Käyn hyvin usein ja säännöllisesti lähimmässä Kierrätyskeskuksessa. Useimmiten poistun tyhjin käsin, mutta viime aikoina ilmasteltasta on löytynyt kivoja aarteita. Ei rahallisesti arvokkaita aarteita, vaan sellaisia kivoja, vähän outoja, juttuja kotiin. Kuten vaikka aiemmin löydetty ja mainittu nukenpää.

Ei ihan yhtä outo, mutta yhtä viehättävä löytö on keraaminen kynttiläjalka. Tykkään sen materiaalista - punasavesta kovasti. Muoto on kivan siro. Sopii tuohon kotini hämmentävän värittömään kohtaan.


Toinen löytö on marmorinen astia. En ikinä innostunut parin vuoden takaisessa marmoribuumissa materiaalista, enkä hamunnut kirppareilta tai sisustuskaupasta mitään marmorista. Ennen kuin nyt - kun sai ilmaiseksi. Epäröin jalallisen, vähän pröystäilevän maljan kanssa, mutta tulin siihen tulokseen, että pääse aina siitä eroon, jos en halua pitääkään sitä. Olisi voinut harmittaa ellen olisi kaapannut sitä matkaan. Toistaiseksi vielä tykkään. Se sopii kivasti pöytäkynttilöiden polttelualustaksi.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Hienot löydöt! Mä harvemmin löydän mitään ilmaislaareista, mutta onneksi välillä käy tuuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Useimmiten sitä kyllä poistuu ilman löytöjä, mutta kiva kun edes joskus.

   Poista
 2. Hieno marmoriastia. Kesällä siihen sopii upea kimppu orvokkeja tai muita matalia kukkia.

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground