HUONE ETT RUM JA VIHERSISUSTUSUUTUUDET.

18 syyskuuta 2019


Habitare-messut tarjoilivat ihanan yllätyksen, kun aina kauniilla osastoilla messuilla olleet Eeva ja Johanna eli ihanat naiset HUONE ett RUMin takana, olivat tänä vuonna erityisen upealla osastolla mukana. Osasto poikkesi totutusta, mutta vain yllättääkseen posiivisesti.

 

Kaksikko esitteli messuilla suunnitelemansa vihersisustustuotesarjan, joka on valmistettu Suomessa. Yllä olevissa kuvissa on Viherverho-amppelilaatikko, jonka voi joko ripustaa verhoksi ikkunan eteen tai laittaa ilman ketjuja tasolle. Se on valmistettu keveästä ja kestävästä, ruostumattomasta alumiinista.


Toinen sarjan tuote on Rengas-amppeli, joka on suunniteltu ilmakasvien kuningattarelle eli salvadorintillandsialle, Tillandsia xenographicalle. Kasvin voi asettaa suoraan amppeliin. Tukevasta teräslangasta valmistettu amppeli sopii myös tavallisen ruukun pidikkeeksi.
Käsintehdyt Uniikki-keramiikkaruukut neljässä eri värissä ovat kuin pieniä taideteoksia. Kotimaisesta kivitavarasavesta käsin dreijatut ruukut ovat jokainen oma yksilönsä - kuten kasvitkin ovat. Ruukut ovat lasitettu vettä pitäviksi. Okrankeltaisen, petroolinsinisen, oliivinvihreän ja mustan väriset ruukut sopivat upeasti viherkasvien pariksi, tilauksesta on saatavilla myös mattavalkoisia.

Nämä tuotteet nähdessäni aloin suunnitella vihertilan laajennusta kattoon Viherverho-amppelilaatikolla ja Rengas-amppelilla. Sille nimittäin olisi käyttöä nyt, kun toin mökiltä talvisäilöön kotiin yhteensä 39 kasvia [kröhöm, kuusi niistä on aivan minejä]. Mattavalkoisella ja kiiltävän mustilla ruukuilla saisi tehtyä hienon ruukkusommitelman esimerkiksi kaktuksista ja mehikasveista. Hmmm. Hieman messuilla kuiskuteltiin, että sarjaan olisi mahdollisesti tulossa myöhemmin laajennustakin. Jään innolla odottamaan ja suunnittelemaan omaa viidakkoani kattoon.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Tämä vihersisustusmallisto oli aivan unelma ja niin monikäyttöinen.
  Ja minulta tulee suuuuuri plussa tuon kotimaisuuden kohdalle. On tärkeää, että tuotteen alkuperä on tiedossa ja ne ovat laadukkaita sekä työllistävät suomalaisia.
  Käsindreijatut ruukut ovat tosiaan ihan taideteoksia.
  Minäkin jäin täällä suunnittelmaan viherverhoa ja uutta ruukkukollaasia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ihan mahtava mallisto, tyylikkäät tuotteet ja hienoa on, että tuotteet vielä valmistetaan Suomessa. Voisin ottaa kaikki tuotteet samantien kotiin, kasvejahan ei voi koskaan olla liikaa... (paitsi ehkä mulla alkaa jo olla;))

   Poista
 2. Ajatteli, että: Herranjestas sentään, 39 kasvia, mutta eihän olekkaan mitään, jos kerran kuusi (6) on minejä..:D
  Tuollaisen viherverhon voisin minäkin laittaa keittiön ikkunaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niistä kuudesta yksi jo ehti kuolla ja loputkin varmaan nyt, kun en ole ollut kotona kastelemassa niitä pikkujuoppoja. :)

   Voisin ottaa kaikki malliston tuotteet (ja kuvissa olevat kasvit) kotiini. Voi, kyllä kiitos! :D

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground