MOIKAT!

06 kesäkuuta 2015

Piti alkuviikosta huikata moikat. Tajusin ettei minulla ole jemmassa yhtään kotikuvaa, ei siis yhden yhtä. Normaalisti kuvaan paljon ja koko ajan ja aina löytyy jotain edellisistä bloggauksista jääneitä irrallisia kuvia. Nyt ei yhtään. Napsin äsken muutaman, jottei tulisi kuvatonta bloggausta. Väärissä, väliaikaisissa paikoissa olevat kamat eivät ole kaunistus, eivätkä houkuttele kuvaamaan. On pari suuntaan, jossa silmä voi jo vähän levätä, niistä kuvat.

Koti on jämähtänyt samaan odottavaan malliin useammaksi viikoksi. Muuttorutistuksen jälkeen sain tavarat tiettyyn pisteeseen. Tavaroita lojuu siellä ja täällä, odotellen kaappia, josta olen jo alustavasti puhunut isäni kanssa. Pitäisi hommata pyörät alle, rengaskauppa vaan on huonosti auki ja vähän kaukana. Pitäisi mitata ideaali koko kaapille, jotta saisin kätkettyä sen uumeniin paljon. mutta kaapista ei silti tulisi liian isoa pieneen asuntoon. Pitäisi suunnitella millaiset ovet haluaisin kaappiin.

Nyt on mökkeilykausi parhaimmillaan, olen ollut illat mökillä. On niin superia kävellä muutamassa minuutissa Murusen kanssa mökille puuhastelemaan. Ei tarvitse tuntea huonoa omatuntoa siitä, että Murunen olisi yksin kotona ja minä kesäpesällä. Tai siitä, että olen Murusen kanssa kotona enkä palstalla kitkemässä rikkaruohoja. Sinne suuntaan nytkin. Moikka, palaan pian! :)


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


6 kommenttia:

 1. Ehtiihän niitä tavaroita ...nyt pitä nauttia alkukesästä..:) Me ollaan nyt asuttu neljä kuukautta tässä ja vaikka tavarat olivat aika pian "paikoillaan", löytyy aina parmpia paikkoja ... eli vaihtuu purnukat paikasta toiseen.
  Ihania vanhoja peltipurkkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa! Pitää hengailla ulkona ihastelemassa kukkia, talvella sitten voi siirrellä mööpeleitä sinne ja tänne... :)

   Poista
 2. Kulkeeko Murunen pyöränkorissa? Kantokopassa? Vaiko ihan itse tepastelee? Tee joskus postaus teidän matkastanne kesäpesälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiheesta olen vähän suunnitellut ja luonnostellutkin postausta, kiva jos aihe kiinnostaa. Menee vielä tovi, ennen kuin saan postauksen tehtyä...

   Poista
  2. Hullua kissanaista kiinnostaa kissa-asiat aina. Myös se miten Murunen hengailee kesäpesällä. Omat kissat ovat valjastettavia malleja ja meillä piha on aidaton ja vieressä kulkee tie. Mustaa arkajalkaa kiinnostaisi ulkomaailma ihan kauheasti, kun joku kaveri sieltä sisälle kannetaan, mutta kun ei kissa säveltäjämestaria voi syliin ottaa, ei saa hänelle puettua niitä valjaitakaan. Harmillista, kun varmasti utelias tyyppi kiinnostuisi jo kuistinkin hajuista ruohoapajista puhumattakaan.

   Poista
  3. Toinen hullu kissanainen täällä. :) Pitääkin vähän kuvailla Murusen ulkoiluhommia kesäpesällä ja tehdä tosiaan bloggaus aiheesta.

   Voi arkajalkaa, Murusen ensimökkeilykokemus ei ollut häävi, nykyään se osaa jo ottaa ilon irti.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground