SYREENIN TUOKSUA KOTONA.

17 kesäkuuta 2015

Tämä vuosi on ollut siirtolapuutarhalla huono omenankukkien suhteen, mutta sitäkin parempi syreenien. Kaksi pensastani ovat olleet oksat raskaina runsaista kukista. Sateen jälkeen oksat tuntuvat olleen suorastaan taakkana pensaille. Verotin yhden oksan verran toista puskaa ja sain kotiini huumaavan tuoksun.

Maljakoksi valikoitui suht tuore kirppislöytö. Ihanan vaaleanpunainen tai liila, vähän valosta riippuen. Maljakon suunnittelija on Tamara Aladin ja malli nimeltään Rengas, valmistaja Riihimäen lasi. Tämä selvisi kirppiksen hintalapun tiedoista, guuglauksella että maljakko ei olekaan maljakko vaan purkki. Tästä purkista harmillisesti puuttuu kansi.


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


8 kommenttia:

 1. Kauniin purkin olet löytänyt. Itse kirosin eilen blogiini puutarhurin taitojani, olisin voinut lisätä listaani myös seitsemän vuotta vanhan syreenini, joka on kasvanut ehkä kymmenen senttiä siitä mitä oli istuttaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Löytyisipä jostain vielä se puuttuva kansikin.

   Itse saan kiittää siirtolapuutarhapalstani edellisiä omistajia lähes kaikesta kasvavasta. Itse toki olen lisäillyt kaikenlaista, mutta ne vuosia/vuosikymmeniä palstalla olleet kukat - ne ovat ne jotka rehottavat.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Maljakkona se ostinkin ja purkkina näin vasta kotona useamman viikon jälkeen. Nyt kun vielä kansi löytyisi...

   Poista
 3. Ihana syreeni ja maljakko! <3 Tuoksun voi melkein tuntea ruudunkin takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voi, kun voisi lisätä postaukseen tuoksunkin.

   Poista
 4. Tuo on todella kaunis mustikkainen väri. Harmi kun vanhaa värilasia ei kauheasti löydy enää nykyään ainakaan sopuhinnoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, saman olen huomannut vanha suomalainen lasi maksaa. Harvoin tekee mitään todellisia löytöjä.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground