ONNEA UUTEEN KOTIIN, MULLE!

27 kesäkuuta 2015


Niin, että onnea vaan uuteen Oravanpesään! Minulta minulle. Koska mikään ei ole niin tärkeää kuin olla onnellinen ja jos pieni lahja itselle tekee vielä vähän onnellisemmaksi ja jos lahja muistuttaa jatkossakin aina tästä ensimmäisestä ikiomasta pesästä puutalossa, niin miksipä ei? :)

Niinpä ostin itselleni Iittalan uutukaisen, Ruutu-maljakon. Ranskalaisveljesten Ronan ja Erwan Bouroullecin suunnittelema maljakkosarja ei ole ihan halpa. Mutta ei ole ihmekään, kun maljakot tehdään käsityönä Suomessa, yhden Ruudun tekemiseen osallistuu seitsemän lasinpuhaltajaa ja valmistuminen vie 24 tuntia.

Minulla on herkkä kohta suomalaiselle lasimuotoilulle ja vanhojen maljakoiden seuraan sopii hyvin uuttakin. Vanhoissa maljakoissa on yksi ongelma - ne ovat järjestäen liian matalia. Nykypäivän kukat ja varsinkin ruusut ovat valtavan pitkillä varsilla varustettuja. Siksi valitsin sarjan isoimman koon, voi sitten ihailijoiden ruusut laittaa katkomatta esille. :)

Harri Koskisen Iittalalle muutama vuosi sitten suunnittelema Halo-kynttilälyhty löytyi Kierrätyskeskukselta. Poimin sen mukaan samana iltana kun olin Koskisen työhuoneella kuulemassa uudesta Korona-valaisimesta. Muistuttakoon Halo siitä illasta. 


Seuraa Oravanpesää: Blogilista | Bloglovin' | Pinterest
 


8 kommenttia:

 1. Upea!
  Monen käsityön tai muun esineen arvon ymmärtää aivan eri tavalla, kun tajuaa mitä valmistaminen on vaatinut. Hienon lahjan valitsit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Muotoilu on lähellä sydäntäni ja oli myö tarve korkeammalle maljakolle, oli valinta helppo.

   Poista
 2. Mikä kaunotar tuo maljakko onkaan eikä ollenkaan hullumpi hankinta:) Tosi juttu tuokin, etteivät minunkaan vanhemmat maljakkoni tahdo riitttää näille nykykukkien varsille. Viimeksi muuten kun sain ruusuja ystävältä, sain ne valmiiksi sopivassa maljakossa, ihana idea ja nyt on on äärettömän kaunis maljakko tuolla kaapissa odottamassa seuraavia kaunottaria:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea tuoda kukkien mukana maljakko! Juu, ruusuille pitää olla niitä isoja, vanhoja säilykepurkkeja ja yhdelle sellainen on vähän hölmö. Tämä uusi maljakko paikkaa tilannetta kivasti.

   Poista
 3. Onnea uuteen ja varmasti kauniiseen kotiin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana lahja itselle...Onnea uuteen kotiin♥

  VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground