ARABIAN MALJAKOT.

29 lokakuuta 2015


Se oli yksi syksyinen perjantai kun päätin töistä lähtiessä piipahtaa parilla kirppiksellä. Kierroksesta tuli aikamoinen menestys. Löysin muun muassa nämä kaunottaret, Arabian keraamiset pikkumaljakot. Sopivat niin kivasti yhteen. Laakeasta maljakosta onnistuin kaivamaan netistä tiedon suunnittelijasta, joka on Göran Bäck ja malli on 386-2. Maljakkoa löytyy samalla kuviolla ainakin yhtä suurempaa kokoa ja värejä näyttäisi olevan useampia.

Kartionmallisesta maljakosta en löytänyt mitään tietoja. Löytyisikö sinulta?


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

10 kommenttia:

 1. Upeat kuvat, mielettömät dramaattiset värit ja muodot! Mikä tuo kasvi/kukat on?
  Maljakoista minullakaan ei ole tarkempaa tietoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo hörselöinen kasvi on pihakäenkaali Oxalis fontana 'Rufa', sitä kasvaa siirtolapuutarhassani siellä ja täällä. Se kai lasketaan rikkaruohoksi, mutta itse tykkään siitä kovasti ja olen istuttanut sitä ruukkuihinkin. Yksittäinen lehti on koristelehtisestä begoniasta.

   Poista
 2. Oi, oi, oi! Upeat maljakot, hienot kasvit myös. Mulla ei ole paljon maljakoita, mutta nämä olisin ostanut innoissani, jos olisivat vastaan tulleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuon laakeasuisen kanssa meinasi käydä hassusti. Katsoin sitä ja laitoin sen takaisin hyllylle ja saman tien joku nappasi sen käteensä. Onneksi laittoi samantien takaisin, sillä juuri kun laskin maljakon takaisin hyllylle, iski pakottava tarve saada se itselle.

   Poista
 3. Kaunis kaksikko.
  Voisiko olla Annikki Hovisaaren mausteikosta yksi osa.
  Katso kuva täältä http://designmuseo.kokoelma.fi/kuvat/vn_4_81220089365050423.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei, ihan mahtavaa. Se todellakin on juuri mausteikon osa!

   Poista
 4. Ihanat! Minulla tuo vasemmanpuoleinen korkeampana ja kapeampana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ooh, se on varmasti hieno! Sellainen olisi kiva löytää itsellekin...

   Poista
 5. Kapea pullo on tosiaan Annikki Hovisaaren mausteikon yksi osa, vain puinen korkki puuttuu. Mukavasti menee näköjään myös maljakkona. Saatan napata idean, tuo mausteikko kun kokonaisuudessaan meiltä löytyy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tosi hyvä yhden kukan majakkona. :) Minä vain näin pullon maljakkona, kun olen niin maljakoiden lumoissa juuri nyt. Korkkia on varmasti mahdotonta löytää ilman pulloa, mutta muut mausteikon osat ovatkin varmaan helpommat. Keräilijä heti vähän innostui, olisipa kiva saada mausteikko itsellekin kokoon.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground