MINIKAKTUS.

31 lokakuuta 2015
Kävin syksyisellä kesälomallani Tukholmassa. Jos jotain jäi erityisesti mieleen, oli se joka paikassa olevat kaktukset ja mehikasvit. Minikokoisen pikkukaktukuksen toin itselleni tuliaisena. Se on todellinen mini, korkeutta ruukun kanssa on yhteensä noin kolme senttiä. Atelier Stellan kissaruukussa olevan mehikasvin ostin jo syyskuun puolella. Nyt koitan olla kastelematta niitä, yleensä kun tapan kaikki kuivuudesta nauttivat kasvit.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Tuo miniatyyrikaktus on hauska, tosi pieni. Toivottavasti kaktus ja mehikasvi pysyvät tarpeeksi kuivakkaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yritän hillitä kasteluhalujani! :) Vähän harmittaa etten ostanut useampaa miniä...

   Poista
 2. Mehikasvit ovat suosikkejani - ei tosin piikkilliset sellaiset. Lapsena minulla oli joku koukkupiikkinen kaktus - niitä piikkejä oli inha nyppiä sormista. Aloe vera (no, on siinä jonkinlaiset piikit siinäkin) on lempparini - pelastin sen Lidlin poistolaarista ja se tekee nyt uusia pienia aloe vera -vauvoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehikasvit on tosi kivoja! Olen nyt hirmu innostunut kaktuksista ja mehikasveista, olen vain kovin innokas kastelija ja siitähän ne eivät tykkää. Yritän nyt hillitä itseäni ja toivon, että nämä kaverit viihtyisivät edeltäjiään pidempään.

   Poista
 3. Tuota aiemmin jo instassa ihailinkin, samoin kuin noita maljakkoja. Mehikasvit ovat hienoja, ehkä minunkin uuteen kotiini ilmaantuu sellainen. Tai jopa useampikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pikkuinen on kyllä söpö ja nyt harmittaa etten ostanut enempään. Kyseisessä kaupassa olisi ollut kaktuksia ja mehikasveja useampaakin kokoa ja paljon erilaisia. Jotenkin vaan ajatus kantaa kasveja kotiin Ruotsista oli niin älytön. :)

   Kasveilla saa aikaan viihtyisyyttä ja kodikkuutta niin helposti.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground