RAHAPUU.

13 lokakuuta 2015

Ostin parin vuoden tauon jälkeen itselleni taas rahapuun. Vuosia mukanani kulki kotikuntani Säästöpankin avajaisista saadusta rahapuusta otetut alut. Ne jaksoivat vuoden julkisivuremontin takia huputetuin ikkunoin, mutta heti sen jälkeen molemmat kupsahtivat.

Uusi rahapuu pääsi äidiltäni saamaani Arabian ruukkuun, sopivat minusta niin hyvin yhteen. Minulla on myös samalla kuviolla pienempi turkoosi ruukku, siihen on jo suunnitelmissa seuraava kasvi. Ihan kuin nyt yhtään kasvia kotiini tarvitsisin...


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Minulla on samalainen ruukku. Löytyi anopin kirppiskamoista. Minulla kun ei juurikaan mikään vihreä elä, on se tällä hetkellä värikynien paikkana.

  VastaaPoista
 2. Tuossa yhdistyy kaksi mun lemppariasiaa: rahapuu ja Kerä-ruukku. Toivottavasti törmään joskus vielä kohtuuhintaiseen Kerään. Rahapuukin olisi jo valmiiksi odottamassa sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ruukut on kyllä ihan riistohintaisia nykyään kirppareilla eli onnea kohtuuhintaisen löytymiseeen! :) Itse yritän löytää aluslautasen pienemmälle turkoosille Kerä-ruukulle.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground