MINOR.

19 lokakuuta 2015
Yllätin itseni kirppisreissulla, en saanut poistuttua paikalta ilman uudehkoa lasiasiaa. Iittalan Minor -kynttilälyhty/pieni maljakko on Tiina Nordströmin vuonna 1994 suunnittelema. Pyöreät muodot ja pallot vetoavat aina ja muutenkin sympaattinen olemus ei ollut yhtään haitaksi. 

Pöydällä on myös toinen kirppisostos, nimittäin pellava{tai puuvillapellava}-pöytäliina. Vanhoja tyykejä on tullut viime aikoina muutama osteltua ja tämä on niistä viimeisin. Moderni kolmiokuvio, erinomainen kunto ja edullinen neljän euron hinta puolsivat ostopäätöstä.
Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

 1. Kaunis pöytäliina...ja maljakko/tuikkukippo! Minäkin kävin eilen kirpparilla, sillä aikaa, kun Niilo oli "hammaslääkärillä", poistettiin hammaskiveä....mutta tyhjin käsin kotiin lähdin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tulee sitä itsekin käytyä kirppareilla ja lähdettyä tyhjin käsin, jopa useimmin kuin löytääkään mitään. Toisaalta ihan hyvä niin... :) Käy muuten kalliiksi.

   Poista
 2. Onpa söpö tuikkukuppi. En ole tällaista tainnut ennen edes nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkiin! :) Siihen tulee myös hauskat varjot, kun laittaa kynttilän palamaan. Samaa sarjaa on myös isompi Major-maljakko. Sellainenkin olisi kiva omistaa...

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground