VALINTEN NIPSUVALAISIN.

15 lokakuuta 2015


Valoa kansalle, joka pimeydessä vael, eiku valoa naiselle joka pimeydessä tiskasi. Tämän kodin top3 ärsytyksiin nousee ehdottomasti se, ettei tiskipöydän ja sen yläkaapin tienoolla ole mitään valoa. Koko keittiö on ollut pelkän kattovalaisimen varassa. Alkuun hapuilin useasti tiskikaapin alusta etsien valaisinkytkintä - turhaan. En käsitä miksei sitä muutaman vuoden takaisessa keittiöremontissa ole laitettu.

Nyt sain helpotusta, kun löysin Hesyn kirpparilta Valinten pienen nipsuvalaisimen. Samalla pientä lohdutusta, että taannoin yhdellä toisella kirppiksellä oli kaksi samanlaista, mutta kirkkaanpunaista myynnissä. En ostanut, koska silloin järkeilin ettei ole paikkaa. Maksoivat 5 euroa kappale, arvatkaa olenko katunut. No, nyt löysin metallinhohtoisen, elämää nähneen yksilön, johon oli jo valmiiksi vaihdettu maadoitettu pistoke. 

Kyllä kuulkaas asumis- ja keittiötyöskentelymukavuus nousi useita pykäliä. Joskus se voikin olla pienestä kiinni.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Hih...minulla samanlainen. Ruskealla hatulla.

  VastaaPoista
 2. Kohtalotoveri. Minäkin olen jättänyt kaksi punaista nipsusientä ostamatta vitosen kappalehinnalla ja katunut jälkeenpäin. Yksi vaalea on sittemmin tarttunut mukaan samalla hinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaankohan käyty samalla kirppiksellä niitä lamppuja katsomassa? :) Aina pitäisi ostaa, jos jotain kivaa löytää. Ainahan niistä sitten pääsee eroon, jos sellainen tilanne tulee. Enpä muista kertoja, kun olisin katunut kirppisostosta, niitä kyllä kun olen katunut etten ole ostanut.

   Poista
 3. Nämä nipsulliset sienivalaisimet on mahtavia. Mulla on vaaleansininen ja kuparin värinen. Harmi vain, että sininen yksilö on enää koristeena (ei niin kätevää valaisimen kanssa), koska katkaisinsysteemi meni jotenkin lopullisesti rikki. Toivon, että vielä tulee joku yksilö vastaan halvalla, näitä ei kannata kyllä jättää kirpparille, jos näkee edullisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä niin sympaattisia! Ei pitäisi ikinä jättää kirppikselle mitään, mikä vähänkin aiheuttaa kutkutusta. Ainahan niistä sitten pääsee eroon, jos jää harmittamaan. En vain muista yhtään kertaa, että olisin harmitellut ostosta, mutta niitä kertoja kyllä löytyy, joita harmittelen etten ostanut.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground