ADVENTTIKYNTTILÄN KORVIKE.

10 joulukuuta 2016
Jäi ostamatta sellainen perinteinen adventtikynttilä. Viime vuotinen jäi mieluisena muistiin ja samanlaista ei tänä vuonna löytynyt. Korjasin tilanteen ostamalla korvaavan tuotteen, hauskanmallisen punapilkullisen kynttilän. Se löytyi Kiasman kaupasta {olen nähnyt muuallakin, mutta täällä se on halvin}. Taitaa tosin käydä niin, että en raaski poltella kynttilää. Tätä uumoilin jo Kiasmassa myyjälle. Punainen on minun joulun väri. No, punainen on minun väri noin muutenkin.

Paritin kynttilän "pienoismetsän" kanssa. Pistäydyin Xmas Garagessa ja poistuin paikalta pikkuruisen unelma-kasvin kanssa. :) Niin tyypillistä, Plantagenin shop-in-shop oli liian houkutteleva hullulle kasvinaiselle. Istutin unelman sammalmättäälle ja lisäsin mukaan pari pientä käpyä. Alkuperäinen maljakko ei toiminutkaan, eikä kakkosvaihtoehto, mutta onneksi astioita löytyy tästä huushollista ja lasipurkki sai tärkeän tehtävän. 

Kampin ja Xmas Garagen Plantagenit muuten myyvät sammalta pusseissa, vinkkinä niille, joilla ei ole omaa sammalpihaa tai -metsää.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Kaunis asetelma. suomalainen kirjakauppa myi adventtikynttilöitä.....
  Aurinkoista viikonloppua! Kisu-Siirille rapsutuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirjakaupasta kynttilöitä - eipä tullut mieleenikään etsiä sieltä! Kiitos vinkistä. Ihanaa sunnuntaita teillekin! Rapsutukset välitetty! <3

   Poista
 2. Oi, mikä kynttilä! En varmaan itsekään uskaltaisi tuota polttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylitin itseni ja aloitin kynttilän polttamisen... Pikkasen kyllä tekee pahaa, kun on niin hieno polttamattomana.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground