JOULUN JÄLKEINEN HEI.

26 joulukuuta 2016


Kappas, joulu tuli ja joulu meni. Joulua edeltäneet pari viikkoa menivät ihan silmänräpäyksessä. Olin suunnitellut kuvailevani neljäntenä adventtina joulufiiliksiä kotona, mutta sitten yllättäen tuli muita suunnitelmia. Olikin mukavaa ohjelmaa ja kuvaaminen jäi.

Kirppisrakkautta-blogin Eeva kyseli viime bloggauksen kommenteissa kuvistani. Salaisuus on, että kuvaan ainoastaan ja vain valoisaan aikaan. Tarkoittaen tähän vuodenaikaan ainoastaan viikonloppuaamupäiviä, silloinkin yleensä jalustan kanssa ja loput hoitaa Photoshop, jolla voi pieniä taikoja tehdä valoisuuden lisäämiseksi. Siksipä ei ole uusia kuvia tarjolla, mutta mennään vanhoilla. :)


En hirveästi koristele jouluksi, vietän vapaat aina vanhempieni luona. Kotiin hommasin joulua tuomaan pari huonekuusta, jouluruusua ja amarylliksen, muutaman havun ja pilkullisen kynttilän. Hyasinttimaljakkokin löytyisi, Nanny Stillin Kehrä-maljakko. En kestä hyasinttien tuoksua lainkaan, joten ne eivät jouluuni kuulu. Maljakoita en vain pysty vastustamaan.


Synttäri-tupareitani varten kattoon ripustamat japanilaiset paperipallot menevät joulukoristeistakin. Pallerot tilasin UGUiSU Storesta, jossa on kaikkea pökerryttävän ihanaa. Varoitan klikkaamaan linkkiä.
Mummotossuilla köpötellen ensi vuoteen. :) No, ei ihan vaikka syytä onkin ottaa askellukset rauhallisesti.


Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

2 kommenttia:

  1. Valo on kyllä ihan a ja o kuvaamisessa. Mä olen aivan liian laiska jalustan kanssa, pitäisi käyttää sitä paljon enemmän. Ihania kuvia, taas.

    VastaaPoista

Proudly designed by Mlekoshi playground