HEIPPA 2016.

31 joulukuuta 2016Vuosi 2016 oli edellistä parempi, paljon parempi. Kuvaisin vuotta seesteiseksi. Pelkkää hymyä vuosi ei tarjoillut, mutta päällimäiseksi kuitenkin jää onnellisuus,  löysin muutaman vuoden kadoksissa olleen itseni uudelleen. Se tuntuu hyvältä.


Parasta ja odotetuinta vuodessa oli Japani ja kirsikankukinta, synttärilahjamatka itselleni. Nähdä sakura Japanissa oli pitkäaikainen haaveeni ja puutarhaunelmani, olin onnekas, kun ajoitus napsahti kohdilleen. Kirsikankukinta oli pari viikkoa myöhässä, onnekseni.


Vuosi 2016 oli ensimmäinen täysi vuosi asunnossani, kodissani, Oravanpesässä. Rakastan joka päivä enemmän näitä seiniä, seinien sisällä olevaa runsautta ja tätä asuinaluetta. Nipistelin vuoden mittaan muutamankin kerran, kun en meinaa uskoa asuvani unelmassani.Surullisinta vuodessa oli rakkaan kissaystävän sattaaminen paremmille hiirestymaille. Konstan - savolaiskollini hain juhannusaaaton aattona 2001 Kuopion eläinsuojalta omakseni. Villi ja raisu kolli rauhoittui vuosien varrella, säilyttäen silti ailahtelevan tempperamenttinsä. Muuttaessani kaksitoista vuotta sitten Helsinkiin, jäi Konsta vanhempieni hoivaan, omakotitaloon ahtaan miniyksiöön muuton sijaan.


Yhdeksän vuotta sitten, viikko ennen juhannusta minulle kotiutunut Murunen aka Siiri aka Höpinkäinen voi onnekseni hyvin. Murunen on mitä ihanin, rakastettavin, kiltein, seurallisin, kaunein ja muutenkin ihan paras.


Täytin menneenä vuonna pyöreitä. Viimeisen kuukauden aikana minulta on kysytty kerran paperit Alkossa ja kerran baarin ovella. :) Parhautta. Tämä vuosi on ollut myös selfie-juhlavuoteni. Olen ottanut viimeisten kymmenen vuoden aikana itsestäni joka päivä kuvan. Aloitin siis jo ennen kuin #selfie-sanaa oli keksittykkään.


Vuoteen mahtuu paljon kivoja tapahtumia, ihania ihmisiä, niin uusia tuttavuuksia kuin vanhoja ystäviäkin, on ollut ylämäkiä ja alamäkiä. Olen joutunut tilanteisiin, joihin en koskaan uskonut joutuvani. Nyt vuoden lopussa olen taas piirun verran vahvempi, jos ensi vuonna saisin olla vain onnellinen, kokematta asioita, jotka vahvistavat?

Ihan parasta vuoden vaihdetta ja entistä parempaa uutta vuotta!
toivottaa Oravanpesän väkiSeuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

4 kommenttia:

Proudly designed by Mlekoshi playground