ARABIAN KISSAFIGUURI. Design Lea von Mickwitz.

29 marraskuuta 2017


Seuraan säännöllisesti Kierrätyskeskuksen verkkokauppaa ja niin näyttää tekevän muumama muukin, niin nopeasti sieltä välillä on uutuudet lähteneet uusiin koteihin. Arabian kissafiguuri ei varmasti  ehtinyt olla montaakaan tuntia myynnissä, kun nappasin sen itselleni. Se ei ollut halpa, mutta kun tein nopean vertailun internetissä, se oli kuitenkin huomattavasti edullisempi kuin muut myynnissä olevat tai myynnissä olleet. Ja se oli sentään kissafiguuri.


Tilaus oli parissa tunnissa toimitettu noutopisteeseen eli Kyläsaaren Kierrätyskeskukseen, josta kävin sen heti noutamassa. Hämmästyin paketin kookasta kokoa ja ihmettelin ääneen sitä myös henkilökunnalle. Kuittasin vain, että taitaa olla tosi hyvin paketoitu. Olikin.


Kotona odotti yllätys, oli kuvitellut kissan olevan n. kymmmen senttiä pitkä ja seitsemisen senttiä korkea. Myynti-ilmoituksessa taisi olla koko kerrottu, mutta en kiinnittänyt siihen mitään huomiota. Kissa olikin ISO, korkeutta sillä on noin 15 senttiä ja pituutta parikymmentä. Selittänee vähän myös hintaa. Figuurin on Arabialle suunnitellut Lea von Mickwitz ja se on käsinmaalattu {selittää myös hintaa}.

Toivuttuani kokojärkytyksestä, oli etsittävä kissalle arvoisensa paikka. Se ei ihan mihinkään pieneen soppeen sovi ja on se hieno, joten esille se oli saatava. Aluksi saatoin vähän hävetä haksahtamista turhaan koriste-esineeseen. Kunnon mummoesine, mutta toisaalta... Hullu kissamummo musta onkin hyvää vauhtia kehkeytymässä. Kissa ja siirtolapuutarha jo löytyvätkin...Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

10 kommenttia:

 1. Hieno kissafiguuri. Eikä todellakaan mikään mummojuttu :)

  VastaaPoista
 2. Ajaton.
  Hienosti taiteilija on saanut keramiikkaan tallennettua kissan notkeuden ja jäntevyyden.

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava! Mä rakastan posliinifigureita, mutta yritän niitä välttää, mutta tämä on niin upea, että eihän tuota pystyisi välttämään. Onko tuo String-hylly (tai vastaava) uusi? Kissa näyttää tosi hyvältä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Mäkin olen yrittänyt vältellä, mutta näinhän siinä sitten kuitenkin kävi... Hylly tuli mulle exavopuolison myötä. Se on vanha, kuulemma ostettu aikoinaan Askosta. String se ei taida olla, kun hyllylevyt menevät yli metalliosien.

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground