TAULUHYLLYT.

05 marraskuuta 2017


Asiota, joita olen kaivannut edellisestä asunnosta:
- Samassa korttelissa olevan kahvinpaahtimon tuoksu. Aivan ihana. Onneksi tuoksusta pääsee nauttimaan, jos liikkuu Vallilan suunnilla.
- Parveke. Se laajensi mukavasti asuntoa ja pidensi puutarhakautta lasituksen ansiosta.
- Tauluseinä ja yleensäkin taulut.

 
 
Asia, jonka tekisin remontissa toisin: En tapetoisi huoneen ainutta ehjää seinää, vaan pohjoisen ikkunaseinän. Pitkä yhtenäinen seinä suorastaan huutaa tauluja, mutta miten raaskia rei'ittää uutta tapettia. Ja sellaista tapettia, josta on ostanut viimeiset mahdolliset rullat ja jota ei enää valmisteta. Kaksi ja puoli vuotta siinä meni. Sitten olin valmis reikiin tapetissa, ikävä tauluja oli niin kova. Pyysin isääni tekemään kaksi uutta tauluhyllyä vanhan mittojen mukaan ja maalaamaan kaikki valkoisella maalilla. Viime visiitillä isä asensi hyllyt ja pääsin kaivelemaan teokset säilöstä. Kaikki rakkaat tauluni ovat olleet hellästi kuplamuoviin tai silkkipaperiin käärittyinä laatikoissa ja kasseissa. Oli kuin joulu, kun availin muoveja ja papereita. Olin jo unohtanut miten ihania tauluja omistankaan. Muutama uusi tuli suoraan kehystämötä vanhempieni mukana, ne päätyivät suoraan esille.


Osan tauluista paketoin takaisin säilöön, osa pääsi esille. Tauluhyllyjen loistava puoli on muunneltavuus. Taulujen määrää voi säätää ja niitä voi vaihdella mielensä mukaan, eikä tarvitse tehdä lisää reikiä seiniin. Ja voihan hyllyille laittaa jotain muutakin kuin vain tauluja. Olen niin iloinen uudesta galleriaseinästäni, koti on taas vähän enemmän näköiseni, kun taidetta on esillä.Seuraa Oravanpesää:  Bloglovin' | Blogipolku | Instagram Pinterest 

6 kommenttia:

 1. Ihana taidenäyttely!
  Mäkin olen alkanut kaipaamaan tuollaisia tauluhyllyjä. Naulanreijät tuntuvat niin lopullisilta, mutta tuolla konstilla muutokset ja vaihtelevuus on mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riina!
   Suosittelen tauluhyllyjä. Ei tule niin paljon reikiä, voi vaihdella esillepanoa ja hyllyille voi laittaa myös muita juttuja kuin tauluja.

   Poista
 2. Kyllä sulla on tosi huikea kokoelma jo kaikkea upeeta ja mitä kaikkea vielä vastaan putkahtaakaan. Tämmöiset tauluseinäpäivitykset on ihan mun lemppareita, koska kokoelmat saa kokoelmaihmisen sydänalan väpäjämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, kiitos! Minkäs oravoija luonteelleen voi, kun vastaan tulee kauniita töitä, niin lompakon paksuuden mukaan niille pitää antaa hyvä koti. :)

   Poista

Proudly designed by Mlekoshi playground